ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Φανατικός “μασκοφόρος” τραμπούκισε υπάλληλο ΚΕΠ διότι δεν φορούσε μάσκα – Η υπάλληλος είχε χαρτί από γιατρό που δεν της επέτρεπε να κάνει χρήση μάσκας ….(εικόνες)

Κοινοποίηση:
κεππαλληνης

Ένα παράξενο αλλά και ταυτόχρονα ανησυχητικό επεισόδιο είχαμε πριν από λίγες μέρες στο ΚΕΠ Γέρακα Αττικής. 

Ένας πολίτης που μπήκε να εξυπηρετηθεί, έκανε παρατήρηση σε υπάλληλο του ΚΕΠ διότι δεν φορούσε μάσκα, απαιτώντας σε έντονο ύφος να φορέσει. Η γυναίκα υπάλληλος του ΚΕΠ του εξήγησε πως δεν τη φορά για Ιατρικούς λόγους και μάλιστα έχει και χαρτί από γιατρό, στο οποίο αναφέρονται μέσα οι λόγοι υγείας που δεν της το επιτρέπουν . Η υπάλληλος μάλιστα δούλευε και πίσω από προστατευτικό πλέξι γκλας.

Ο πολίτης μετά από αυτό αντί να ηρεμήσει και να κατανοήσει τον λόγο που η γυναίκα δεν μπορούσε να φορέσει μάσκα, έγινε έξαλλος και άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να χτυπάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ αποπειράθηκε να σπάσει και το πλέξι γκλας που προστάτευε την υπάλληλο. Ένας άλλος πολίτης που βρισκόταν εντός του χώρου κατάφερε τελικώς να τον απομακρύνει, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.

Ο “κύριος” που δημιούργησε το επεισόδιο, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ώστε να καταγγείλει το γεγονός ότι η υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Ένα περιπολικό με δύο άντρες πήγαν στο ΚΕΠ και μόλις η γυναίκα τους εξήγησε τι συνέβη , της συνέστησαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Η γυναίκα που μετά  από το περιστατικό χρειάστηκε ηρεμιστικά για να συνέλθει, μετά από μερικές μέρες κατέθεσε έγγραφη αναφορά για το περιστατικό στον Δήμο ενώ μετέβη και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσει μήνυση. Εκεί όμως την περίμενε κι άλλη έκπληξη, αφού οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν έχουν τα στοιχεία του εν λόγω ανθρώπου.. Παράξενο βέβαια, αφού οι ίδιοι την είχαν προτρέψει να καταθέσει τη μήνυση πριν λίγες μέρες, λέγοντάς της πως τα έχουν τα στοιχεία του, αφού εκείνος πρώτος είχε πάει στην αστυνομία για να κάνει την καταγγελία για την υπάλληλο.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται στην κοινωνία με τους φανατικούς της μάσκας είναι πλέον άκρως ανησυχητικό, αφού τέτοια σκηνικά μπορεί να επαναληφθούν και μάλιστα μπορεί να έχουν και χειρότερη κατάληξη από το συγκεκριμένο..

capture-20200917-114404 capture-20200917-114038

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ζώο νεοδημοκράτης, που κατεβάζει τα βρακιά σε τούρκους και πλένει τα βρακιά της Μαρέβας.

  2. Ο κλασσικός τύπος κυρίου Μαλακα, ο οποίος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, από το ανοίγει καταγγελίες στην αστυνομία για οτιδήποτε μαλακία του κατέβει στο κεφάλι

  3. Ειναι πολλοι οι βαρεμενοι σαν αυτον δυστυχως. Ειναι απο εκεινα τα μοσχαρια που περπατανε ολομοναχοι/ες σε δρομους,παραλιες,ερημιες,οδηγουν μηχανακι,ποδηλατο,αυτοκινητο και δε τη βγαζουν απο τα μουτρα. Βλεπω ειδησεις κι εκπομπες σε ολα τα καναλια του συναφιου απο βιτσιο να διασκεδαζω με τη διαστρεβλωση της αληθειας στο οτιδηποτε παρουσιαζουν και τη συμπεριφορα των παπαγαλων που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι για να υπερασπιστουν τα ψευδη τους και εναντι σε οποιον εχει αλλη αποψη. Οι δε εξωτερικοι ρεπορτερς τιμωρουν ως αλλοι εκδικητες του δρομου οποιον πετυχουν ακαλυπτο. Ειδικα κατι ξετσιπωτες κοτες του Αλφα και του Σκαι. Δυστυχως οι βαρεμενοι δεχονται αμασητη την πλυση εγκεφαλου του σκαι,του εισαγγελατου κλπ και ειναι και η πλειοψηφια μαλιστα.

  4. Εγώ άν ήμουν στή θέση τής κυρίας αυτής , δέν θά τό άφηνα αυτό νά πέσει κάτω . Μύνηση στό αστυνομικό τμήμα καί κατά παντός υπευθύνου… Όσον αφορά τά έξοδα , τό καταλαβαίνω , είναι πολλά , αλλά γνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν καί πατριώτες μέ γιομάτα πορτοφόλια “ακόμη…”

  5. Ψεκασμένοι και φανατικοί ψηφοφόροι του Κούλη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί.

    1. Άλλος ένας μακάκας, παρόμοιος με τον γονέα που ξυλοκόπησε καθηγητή και με τη θείτσα που χοροπηδούσε στις μάρκες.

  6. Ο* Μαλακας!
    Δώστε του πτυχίο αρχιμαλακιας!!
    Ουστ ρε ΖΩΟ!

  7. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

  8. Ο μαλακας θελει ενα χερι ξυλο να παρει τα ισια του

  9. Εγώ θα έλεγα ότι ενας απο τα εκατομμύρια Ελληνες αγανακτισμενους που βλεπει, με δικαιολογια ιατρική, κάποιοι να ξεγλιστράνε αυτού του μέτρου.Μπορεί να ελεγε αλήθεια η κυρία αλλά πολλοί λένε και ψέμματα

    1. re karamitrou me tin tosi exipnada sou pou otan pinas tros tis kourades sou,kane krati giati mas epiase i mpoha sou.

    2. Ιδίως αυτοί που βγαίνουν στα μμεξαπάτησης ταιζουν ψέμμα ανυποψίαστους μενουμεσπιτακηδες..

    3. Δίκιο έχεις , διότι υπάρχουν καταγγελίες για χορήγηση ψευδών βεβαιώσεων για μη χρήση μάσκας με τη δικαιολογία των αναπνευστικών προβλημάτων. Αν κάποιος όντως έχει πρόβλημα ας μη φορέσει μάσκα, μπορεί όμως να βάλει μία ασπίδα προσώπου που δε δυσκολεύει στην αναπνοή.

Comments are closed.