ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΣΔΟΕ καταστρέφει ποσότητες ναρκωτικών αντί να τις διοχετεύσει στην αγορά για να…ψηφίζουν Σύριζα! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Κοινοποίηση:
1

Παρότι στο υλικό που απέστειλε το ΣΔΟΕ στα ΜΜΕ δεν συμπεριλαμβάνονται κατεσχεμένες ποσότητες κοκαίνης και ηρωίνης θέλουμε να πιστεύουμε πως και τα αντίστοιχα ναρκωτικά καταστρέφονται.

Ε, αυτό είναι κάτι το απαράδεκτο! Δεν θα περιμέναμε ποτέ από μία κυβέρνηση λατινοΣυριζομαδούρο να καταστρέφει ναρκωτικά αντί να τα διοχετεύει στην αγορά. Και όχι μόνο για να ικανοποιηθεί το σύνθημα “οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη” αλλά για να αυξηθούν οι χρήστες και γενικότερα να αυξηθούν οι βλαμμένοι πολίτες.

Οσο πιο πολλοί βλαμμένοι τόσο μεγαλύτερη η επιρροή του Σύριζα-στο 23% τον δείχνει η Pulse.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν που το ΣΔΟΕ καταστρέφει το εμπόρευμα αντί να το διοχετεύει στην αγορά.

Κάποιος πρέπει να τους δώσει γραμμή!
Ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο καταστροφή κατασχεθέντων ναρκωτικών, δια της μεθόδου της καύσης σε κλιβάνους εργοστασίου στη Βοιωτία.

Συγκεκριμένα, μέσω των διαδικασιών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, καταστράφηκαν 479 δέματα με περισσότερα από 26.000.000 τεμάχια οπιούχα ναρκωτικά δισκία, βάρους άνω των 15 τόνων.

Τα ναρκωτικά είχαν κατασχεθεί από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, μετά από συνεργασία με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α (DEA), σε εμπορευματοκιβώτιο με τελικό προορισμό την Λιβύη.

H καταστραφείσα ποσότητα ναρκωτικών είναι η μεγαλύτερη, για το συγκεκριμένο είδος, που έχει κατασχεθεί ποτέ στη χώρα μας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: