ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ μπροστά στον Κ. Μητσοτάκη! Ο “ΔΟΥΛΟΣ” διοικητής του νοσοκομείου στην Κέρκυρα…

Κοινοποίηση:
1

Ένα πορτραίτο του Κυριάκου Μητσοτάκη δώρισε ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στο νοσηλευτική δομή του νησιού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το σχετικό στιγμιότυπο από την παράδοση του πορτραίτου στον πρωθυπουργό ανήρτησε ο ίδιος ο διοικητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μου, σήμερα να υποδέχομαι, για πρώτη φορά, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, έναν ενεργεία Πρωθυπουργό. Φίλτατε κύριε Πρόεδρε Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την τιμή αυτής της επίσκεψης!!!», έγραψε ο κ. Ρουμπάτης.

Γιάννης Σιάτρας
Ο (δούλος) Κέρκυρας, μπροστά στην Ηγέτη.
Πώς μπορεί να πάει μπροστά μια κοινωνία έτσι;

Konstantinos Konis
Μπας και έχουμε γίνει Βόρειος Κορέα;
Ζούμε ιστορικές στιγμές… Η φωτογραφία αυτή θα μείνει στην ιστορία, σαν ντοκουμέντο της εποχής της μητσοτακικής κανονικότητας.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, παραδίδει το πορτραίτο που φιλοτέχνησε γι αυτόν, στον Κυριάκο, τον πρωθυπουργό της κανονικότης, της αξιολόγησης και της αξιοκρατίας, που τον διόρισε εκεί. Δεν ξέρουμε αν του φίλησε το χέρι. Και αυτονόητα, είναι και κομματικό στέλεχος της ΝΔ και συγκεκριμένα τομεάρχης κοινωνικών θεμάτων της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Ερωτευμένο τον βλέπω τον διοικητή, με την μητσοτακική κανονικότητα, έτσι που κοιτάει.
Γιατί απορούν οι Κερκυραίοι που το νοσοκομείο υπολειτουργεί; Δεν έχει χρόνο ο διοικητής… Ζωγραφίζει ο άνθρωπος μέρα νύχτα, το πορτραίτο του Μωυσή. Έκανε ότι έπρεπε. Για να μη φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που πρέπει!!!
Πάντως, μην εκπλήσσεστε, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις Ευρωπαϊκές Χώρες,τα στελέχη της Διοίκησης να φιλοτεχνούν πορτραίτα με τον Πρωθυπουργό και να του τα προσφέρουν όταν τα επισκέπτεται χα..χα…χα..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι λέτε τώρα εγώ νόμιζα ότι ήταν γονατιστός μπροστά στον Κουλη…

  2. Ο Τουρκοσποράκης Τζισταράκης Μητσοτάκης και το υπόθετο ο Νεογενίτσαρος γαμώ την Κρήτη όλη την τουρκογέννα!

  3. Εμένα τώρα αυτός γιατί μου κάνει για τηγανοκέφαλος;
    Νεο-ραγιάδες.

  4. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΚΑΔΙΑΡΙΚΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΑΣ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ.

  5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΓΑΝΟΣ…
    ΟΠΩΣ ΒΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ….ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΤΗΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ………….

  6. Ρε παιδια , τι υψος εχει αυτος ο Ρουμπατης ? 1,50 το πολυ ?

      1. Ναι ρε φίλε και εγώ!Αν δεν το έλεγε ο Γιώργος από πάνω δε θα το είχα προσέξει

Comments are closed.