ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΚΙΤΤ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη…

Κοινοποίηση:
kitt

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο David Hasselhoff ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά η επιστροφή του θρυλικού ιππότη της ασφάλτου.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Knight Rider ήταν μία τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’80 με πρωταγωνιστές το Michael Knight και το αυτοκίνητό του. Ο KITT, όπως ονομαζόταν (από το Knight Industries Two Thousand) ήταν ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο όχημα, με τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο μπορούσε να μιλάει, να οδηγεί και να κάνει διάφορα ακόμα πράγματα που μαγνήτιζαν στους δέκτες τους μία ολόκληρη γενιά θεατών.

Τώρα, σε μία πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο David Hasselhoff αποκάλυψε πως θα υπάρξει και δεύτερη συνέχεια, μετά την κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη απόπειρα του 2008. Η είδηση προέρχεται από το Kelly Clarkson Show, στο οποίο η οικοδεσπότης διατηρεί τις κοινωνικές αποστάσεις με έναν έξυπνο τρόπο. Συναντά ουσιαστικά τους καλεσμένους της σε ένα πάρκινγκ και συνομιλούν μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που εμφανίστηκε ήταν η γνωστή μαύρη Pontiac Firebird Trans Am. Ή, καλύτερα, κάποια ρεπλικα του ΚΙΤΤ, καθώς ελάχιστα από τα πραγματικά οχήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα, διασώζονται. Ο ίδιος μάλιστα ο Hasselhoff είχε πουλήσει πέρυσι το δικό του, έναντι του ποσού των 300.000 δολαρίων (περίπου 250.000 ευρώ)

Στα πλαίσια της κουβέντας, ανέφερε πως ο ΚΙΤΤ βρισκόταν πολύ μπροστά από την εποχή του, καθώς 35 χρόνια πριν έκανε όλα όσα κάνουν τα σημερινά αυτοκίνητα, όπως να οδηγούν και να παρκάρουν μόνα τους. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν CGI, οπότε όλα τα stunts γυρίζονταν κανονικά, πολλά από τα οποία έκανε ο ίδιος. Εκεί κάπου στην κουβέντα ανέφερε και το γεγονός πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φάση της δημιουργίας μίας νέας σειράς ή ταινίας του ιππότη της ασφάλτου.

Αυτό βέβαια το έχουμε ακούσει και στο παρελθόν. Η σειρά του 2008-2009 κόπηκε νωρίς, λόγω της αποτυχίας που σημείωσε. Άλλες φήμες υπήρξαν και το 2014, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν. Τώρα βέβαια, το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, οπότε περιμένουμε να δούμε πως θα πάει.

drive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: