ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μία selfie ακύρωσε διαδρομή του “Ράλι Ακρόπολις”

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Η ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχώρι για το “Ράλι Ακρόπολις” τελικά ακυρώθηκε και εν συνεχεία άλλαξε, επειδή μερικοί πήραν θέση σε απαγορευμένο και επικίνδυνο σημείο, καθώς ήθελαν να βγάλουν selfie με φόντο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Οι ενέργειες αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση θεατών και διοργανωτών, καθώς διακόπηκε ο αγώνας.

Όσοι είχαν πάει εκεί από μεγάλες αποστάσεις για να απολαύσουν το ράλι απογοητεύτηκαν. Όμως και για τους οδηγούς αυτό υπήρξε πλήγμα, αλλά και για το κύρος των αγώνων.  Έγινε μάλιστα νέα έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Τελικά αποφασίστηκε η συγκεκριμένη ειδική διαδρομή να αντικατασταθεί από άλλη, ώστε να μην υπάρξουν νέες εκπλήξεις από φαν των επικίνδυνων selfie.

Oι αλλαγές αυτές όμως έχουν κόστος, τόσο για τους οδηγούς που ξανασχεδιάζουν την τακτική τους εκ του μηδενός, όσο και για τους πειθαρχημένους φαν που είχαν στηθεί με τις ώρες για να δουν ένα μοναδικό ράλι και τελικά δεν το είδαν.

Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα σήμερα στη συγκεκριμένη διαδρομή, καθώς εκατοντάδες ΙΧ “κόλλησαν” στα βουνά και έφραξαν τους δρόμους: ο κόσμος συνέρρεε από πολλές πόλεις στην περιοχή με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν και οι δύο κατευθύνσεις και να μη μπορεί να μετακινηθεί κανείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: