ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάνουν προπαγάνδα στα σχολεία για τους λ@θρομετανάστες

Κοινοποίηση:
τηλεκπαιδευση

Ό,τι εδώ και χρόνια προσπαθούν να μας περάσουν ότι πρέπει να είμαστε στο πλευρό των λ@θρομεταναστών που κατακλύζουν τη χώρα μας είναι δεδομένο. Ότι κάνουν προπαγάνδα στα σχόλεια για το πόσο χάλια περνάνε οι λ@αθρο, δεν το γνωρίζαμε, αλλά το μάθαμε και αυτό από μαθητή της Β’ Γυμνασίου.

Δείτε τι μας κατήγγειλλε:

“Είμαι μαθητής της Β’ γυμνασίου σε δημόσιο σχολείο της Ν. Σμύρνης. Θα ήθελα να καταγγείλω και να προειδοποιήσω τους γονείς για τα προπαγανδιστικά μαθήματα που μας αναγκάζουν να κάνουμε.

Όπως στην λογοτεχνία με το κείμενο του Έρμαν Έσε, ο “λύκος”. Το οποίο είναι για ένα χωριό που σκότωσε ένα κοπάδι λύκων που πλησίασε το χωριό για φαγητό. Οι χωριανοί σκότωσαν το κοπάδι με πολύ βίαιο τρόπο. Και παρομοιάζει το κοπάδι λύκων με τους λ@θρο, και όχι μόνο.

Κάναμε μάθημα για τους λάθρο και το πόσο “χάλια” περνάνε εδώ ενώ παίρνουν πόσα λεφτά απο την Ε.Ε. και τον Μητσοτάκη. Δεν αντέχω πια την προπαγάνδα που μας χώνουν στο στόμα μας. Μόνο σημαία ΚΚΕ δεν έχουν υψώσει ακόμα”.

Δείτε και το κείμενο εδώ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εκλογες ερχονται να δειτε τι θα παθουν κουλης και τσίπρας

  2. ΓΥΜΝΑΣΙΟ? ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΕΡ

  3. ΑΧ ΒΡΕ ΕΡΜΑΝ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ !!!!!

  4. Οσο προδοτες ειναι οι αριστεροι που ειναι μετρ στην προπαγανδα υπερ των λαθρομεταναστων αλλο τοσο ειναι οι δεξιοι που το επιτρεπουν. Αυτη τη στιγμη ολα τα καναλια υποστηριζουν τον μητσοτακη. Ακουτε απο κανενα καναλι για την μυρτω η οποιον ελληνα σφαξανε; αντιθετα ακουτε συνεχεια για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων που φτιαξανε επιτροπη που οι περισσοτεροι ειναι γκει. Και θα ερθουν αυριο οι γκει και θα ζητησουν υιοθεσια παιδιων. Αν δεν καταλαβουμε οτι μας κυβερνανε ανθελληνες, δεν υπαρχει ελπιδα. Αν το καταλαβουμε, θα φυγουν νυχτα.

  5. Μια αηδία και μόνο λεσβίες καθηγήτριες σκίζουν την ιερή εικόνα της Παναγίας μας, άλλες κάνουν προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κίναιδων.

  6. Αφου η πλειοψηφια των δασκαλων και των καθηγητων ειναι απλυτοι μπολσεβικοι και ολα τα ορφανα του Σταλιν ,τι να περιμενει ο γονιος να του μαθουν γραμματα αυτο το κομμουνισταριο των μουσατων αλογοουρακιδων????

    1. Έτσι είναι!! Προπαγάνδα (με κλειστά πλέον σχολεία σε μόνιμη βαση) υπέρ των λαθροσκατουλων που αναβραζουν… προπαγάνδα υπέρ του τρίτου φύλου και της αναγνώρισης πουσταριων ως ισότιμους γονείς μεγαλώνοντας με δύο ανώμαλους .. προπαγάνδα να ισοπεδΩΘΕι η αξία της μητρότητας και αερολογιες περί ισότιμης ΣΥΝΕΠΕΙΜΕΛΙΑΣ άσχετα αν αυτό είναι καταστροφικό για ένα παιδί…και προπαγάνδα περί ενός ιού ο οποίος τελικά κατάφερε το σχέδιο των σαυρών την απόλυτη ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ… ΈΠΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΞΥΠΝΆΤΕ

  7. Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα σχολεία της χώρας…τα παιδιά έρχονται σε σύγκρουση με τους γονείς για όσα τους έχουν μάθει πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα τους χώνουν τώρα μέσα στο κεφάλι.. φυσικά δεν μπορούν να αντιδράσουν εναντίον του συστήματος και ο εγκέφαλος διχάζεται σε ποιός είναι ο σωστός και ποιος είναι ο ψεύτης…ο γονιός η το σχολείο;

Comments are closed.