ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “Απέτυχαν να σε σκοτώσουν και σε φυλάκισαν”

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Δείτε μόνο μερικά από τα tweets που δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών στην μοναδική ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή της χώρας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Κύριε Χίο συνέχισε μη μασάς..απλά κοίτα να προστατευτείς να μη σε φάνε..κρίμα είναι …άλλαξε τους τα φωτα..κρέμασμα οι παιδεραστές τίποτα άλλο…και τα άπλυτα στη φόρα…αρκετά!!

  2. ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΩΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΗ ………….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ Σ. ΧΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΣΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕΝ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΓΔΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ……..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ Κ.Α. ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ………..ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΤΑΤΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ……..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ……………….ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ……..ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΝΑΔΟΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ………..

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΟΥ !

  4. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ,ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ !!
    ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. .ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ…
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΜΕ ΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ…ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ …ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ…ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ;;
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ,ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΕΤΕ Η ΟΧΙ;;
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!

  5. Η αλήθεια πονάει !! και η χουντα παντα κλείνει στόματα με πολλούς τρόπους η χουντα της ΝΔ ειναι εδω ξυπνά ελληνα επιτελους !! Στεφανε μαζι σου ολοι η αληθινή ελληνες !!

  6. ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΙΛΟΤΕΣ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΔΟΥΛΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!! ##NEA ΠΑΙΔΑΡΙΣΤΕΙΑ##….

  7. η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη γιατι δεν ανεβαζε το βιντεο ? Απλα να γεμισει ολο το διαδυκτιο με τα οργια που κανουνε ? την αλλη ημερα θα ειχε παρετηθει απο την κυβερνηση …. αυτο το κοπροσκυλο μαζι με τους αλλους …
    κατι γενικος δεν μου αρεσει …. το οτι εχω αυτο σαν αποδεικτικο στοιχειο δεν μετραει για να λες οτι θελεις αλλα και να κανεις οτι θελεις … σε μια προσπαθεια να ξεβρωμισεις τον κοσμο απλα τα ανεβαζεις στην επιφανεια … τελος παντων ….

  8. τα λαμόγια του κερατά, έστειλαν 10 ασφαλίτες να τον συλλάβουν, λες και ήταν τρομοκράτης !!

  9. Γι’αυτο σε διαβαζουμε και σε βλεπουμε τοσα χρονια…γιατι λες αληθειες και ας εισαι αιχμηρος.
    Καλη λευτερια αδερφε.

  10. Αν δεν είναι ανώμαλος δεν θα είχε ανώμαλους στο σχήμα της κυβέρνησης του,και να τους καλύπτει κιόλας. Ομοιος ομοίω.ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΜΚΟ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

  11. Πρεπει να πηγαινετε στην λεsxη BILDEBERG σαν τον παπαχελα να μην σαs ακουμπαει κανεναs..

  12. Ο τίτλος τα λέει όλα. Δε καταφέραν να τον σκοτώσουν και τον φυλάκισαν. Όποιος δεν πάει με τα νερά τους τον φυλακίζουν. Αυτήν είναι η πραγματική ισχύ τους, τόση σιγουριά νιώθουν

  13. Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει ο Στέφανος Χίος στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ,τότε η κυβέρνηση να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

  14. Εγώ δεν θα απολογουμουν σε κανένα τους.Θα τους εφτυνα.Τιποτα παραπάνω δεν αξίζει.Η Σαπιλα σε όλο της το μεγαλείο.ψόφο κακό κακόπουστες.

  15. BΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΧΙΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΣΟΝΟΔΕΞΙΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ………

Comments are closed.