ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διώκουν ηλικιωμένη που πέταξε την μαγκούρα της σε σκύλο – Για τις υποκλοπές τι έχετε να πείτε κύριοι;

Κοινοποίηση:
δικη

Στη χώρα της διαφθοράς (πρώτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και δη της κυβερνητικής διαφθοράς, με ένα αυταπόδεικτο de facto σκάνδαλο υποκλοπών (αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που επισύρει ποινές από 15-30 χρόνια.
…Με κρατικούς υπαλλήλους (ΕΥΠ), εισαγγελέα που υπέγραψε την παρακολούθηση ευρωβουλευτή και του πρωθυπουργού. ο οποίος με υπογραφή του ανέλαβε την συνολική ευθύνη για την λειτουργία της ΕΥΠ μία μέρα αφ’ότου κέρδισε τις εκλογές…

…Με όλους αυτούς σε μία «κανονική» χώρα να είναι αυταπόδεικτα υπό ποινικό έλεγχο (τουλάχιστον), ο μοναδικός πολίτης για τον οποίο κινήθηκε η δικαιοσύνη είναι η η 75χρονη που πέταξε την τρίποδο μπαστούνι της σε σκυλί στο χωριό Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, οι αρχές σχημάτισαν δικογραφία για «κακοποίηση ζώου» σε βάρος της 75χρονης γυναίκας που θέλησε να απομακρύνει με απαράδεκτο τρόπο, βέβαια, το άτυχο ζώο που κοιμόταν μπροστά της, προφανώς φοβούμενη ότι θα μπορούσε να της επιτεθεί (η γυναίκα σέρνετε και περπατά με το μπαστούνι της.
Έτσι λοιπόν κάποιος είχε την έμπνευση  να διωχθεί ποινικά (προφανώς εισαγγελέας) και να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελία η δικογραφία!

Λίγη ντροπή; Αλλά από ποιον και από πού;
Εδώ σκάει «καραμπινάτο» σκάνδαλο υποκλοπών σε βαθμό κακουργήματος με ομολογίες και νομικό πλαίσιο που δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση και τελικά… ερευνάται όχι η ύπαρξη των ποινικών ευθυνών, αλλά το «πώς έγινε η διαρροή»!

Δηλαδή δεν διερευνάται το έγκλημα αλλά το «Πώς διέρρευσε ότι έγινε έγκλημα»!

Υπάρχει ομολογία στη Βουλή του διοικητή της ΕΥΠ για κακουργηματικές πράξεις και ούτε μία εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί!
Αλλά διατάχθηκε έρευνα γιατί η γιαγιά πέταξε το τρίποδο μπαστούνι στον σκύλο!

Καμία ελπίδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η γριά με το ζόρι περπατά στο πεζόδρομο και ο σκύλος έχει πιάσει τα 2/3 του πεζόδρομου.Μαλον φοβήθηκε μήπως τις επιτεθεί όταν τον πλησιάσει και πέταξε το μπαστούνι για να φύγει.Αδικα την διώκουν.

  2. Αφήστε ρε αχρείοι την γυναίκα ήσυχη…Το μπουρδέλο που ζούμε δεν σας ενοχλεί; Αίσχος…Και αυτός που πήρε το βίντεο και το δημοσιοποίησε είναι αχαρακτήριστος…Τάχα τον πήρε ο πόνος για τον σκύλο…

  3. Αν υπάρξει εισαγγελέας να προωθήσει τη μήνυση, να μάθουμε το ονοματάκι του.

  4. Τα πεζοδρόμια είναι για τους ανθρώπους και όχι για να κοιμούνται τα σκυλιά.
    Η γιαγιά ήθελε να περάσει αλλά φοβόταν, είχε κινητικά προβλήματα, κρατιόταν από τα κάγκελα, ο σκύλος της έκλεινε το πεζοδρόμιο, αυτό που έκανε ήταν ανώδυνο.
    Αγαπάμε τα ζώα αλλά δεν θα φύγουμε εμείς για να ζήσουν αυτά.

  5. Για τα αδέσποτα σκυλιά που μαζεύονται ολόκληρο κοπάδι και τρομοκρατούν τον κόσμο στις πλατείες, για τα σκυλιά που δαγκώνουν τους ανθρώπους και για τα σκυλία που γαυγίζουν νευρικά όλη νύχτα και δεν αφήνουν τον κόσμο να κοιμηθεί προβλέπονται αντίστοιχες ποινές;

  6. ….ρε τι γινεται στο χωριο του κεμαλ ατατουρκ…..

  7. Ξερει καποιος αν το ζωο ηταν επιθετικο προς την γιαγια απο πριν; τα περισσοτερα απο αυτα ειναι επιθετικα προς τους ανθρωπους και επιτελους εχουν και οι ανθρωποι καποια δικαιωματα, οχι μονο τα ζωα!

  8. Τελικά έχουμε τρελλαθει σε αυτόν τον τόπο….Η γιαγιά μας έφταιξε…. ¨Όταν τα ροτβαϊλερ τρώνε παιδάκια ή τα σκυλιά είναι δεμένα και γαυγίζουν νευρικά και ασταμάτητα….αυτά δεν είναι για την τηλεόραση σημαντικά….

    Και εν τέλει αν ο κάθε γείτονας τραβάει βιντεο τις κινήσεις των διπλανών και αυτές πάιζονται στην τηλεόραση τότε δεν φτάνει η 24ωρη μετάδοση ……ΑΙΣΧΟΣ !

  9. Μπορεί να διαφωνώ με τους ζωοφιλους και τους νόμους όμως άμα πειράζουν ζώο χωρίς να φταίει θέλω να τους χτυπήσω αλήθεια. Τα ζώα δεν φταίνε. Το μόνο σίγουρο. Οι άνθρωποι τα έχουμε μπερδέψει και έχουμε κάνει τα ζώα ανθρώπους και τους ανθρώπους ζώα.

  10. καλα της κανανε!! καιρος να μαθουν οτι και τα ζωα εχουν ψυχη!!
    ΖΩΑ!!!

  11. Αυτο τους πειραξε; Ας κοιταξουν την καμπουρα τους τι αισχη εχουν κανει.Η μαγκουρα ειναι μια τελεια μπροστα σε οσα αυτοι εχουν κανει

  12. Τι σχέση έχει το σκάνδαλο με τη γιαγιά; Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το καημένο το ζωντανό το έφταιγε; Μσλλον.σκ#τοψυχη ήταν η γιαγια

  13. Ρε ”παναθηνα’ι’κια” γ@μω τη φαρα σας..βγαλε ”Αθωωτικη” χτες !!! κι ασε τη γιαγιουλα σπιτι της. Ακουε ρε ? Εσεις κανετε ολη τη ”ζημια” ρε χρηματοδοτουμενα πιονια κι η χωρα παει ολοταχως στα ”βραχια”. Λιγη τσιπα πανω του φεν φερει κανεις σας ?
    Τι ψυχη θα παραδοσετε δεν αναρωτιετε κανεις σας ? Δεν γινεται ρε πουστη μου – ναι για σενα λεω ρε μλκ@ κηφηνα – ονειρο ζω…ξυπνηστε με σας παρακαλω θερμα…
    Υ.Γ Και που ‘σαι τρυφιλλοφορε οταν αισθανθω οτι μου βγαζεις ”σεβασμο”…θα τον εχεις..!!!

  14. H ΣΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΧΑΤΡΙΝΟ ΠΥΡΓΟ.
    ΣΤΗ ”ΜΑΝΑ” ΣΑΣ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ? ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ? ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Η 3ΧΡΟΝΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΙΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
    Υ.Γ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

  15. Επρεπε να του ρίξει κεφτεδάκια με αντιπυρετικά χάπια

  16. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΜΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΤΛ
    ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
    Η ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑ

Comments are closed.