ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόκληση από τον Τουρκαλά Τσαβούσογλου: “Ελλάδα και Κύπρος στηρίζουν τρομοκράτες”

Κοινοποίηση:
Τσαβούσογλου

Συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που αυτή τη φορά κατηγόρησε Ελλάδα και Κύπρο για στήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων, ενώ απείλησε μιλώντας για «βαρύ τίμημα».

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Κύπρο, επικαλούμενος πληροφορίες τουρκικών μέσων που ισχυρίζονται πως η Κύπρος έδωσε άδεια προκειμένου να λειτουργήσει γραφείο των Κούρδων της βόρειας Συρίας στο έδαφός της.

Η Άγκυρα θεωρεί ότι οι Κούρδοι της Βόρειας Συρίας συνδέονται με το ΡΚΚ, το οποίο χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση.

«Αυτή είναι μια τρομοκρατική οργάνωση. Επιτρέπουν να ανοίξουν ένα γραφείο εκεί» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών και απείλησε πως σε περίπτωση επίθεσης κατά της Τουρκίας, το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ. «Μην παίζουν με τη φωτιά», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ελλάδα για στήριξη οργανώσεων τις οποίες η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατικές, όπως το ΡΚΚ. Πρόσθεσε, δε, ότι η χώρα μας στηρίζει και υποδέχεται μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, επιτρέποντάς τους να ταξιδέψουν μέσω Ελλάδας ή και να μείνουν σε αυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και είχαμε ένα κνησμό στην βουβωνική χώρα ρε συ Μεβλούτ.

  2. Ήρθαν τα rafale και χέστηκες βρωμιάρη που δεν λες να βάλεις στην καράφλα σου και στο ατροφικό μουστάκι σου λίγη από την κρέμα που βγαίνει από τον πισινό σου μπας και φυτρώσει καμιά τρίχα.

Comments are closed.