ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! “Γδύνουν” τον κοσμάκη στο Αεροδρόμιο – Απίστευτες αυξήσεις σε Βενέτη και στο πάρκινγκ, παίρνουν πίσω τη χασούρα

Κοινοποίηση:
aerodromio

Δείτε τι απίστευτα καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Πήγα την περασμένη Τετάρτη 27-5—20 το παιδί μου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάει αεροπορικός, στην πόλη που σπουδάζει (εσωτερικό). Το αυτοκίνητο το παρκάρισα στο parking του αεροδρομίου βραχείας στάθμευσης. Κάναμε το λάθος και καθίσαμε για λίγο στον Βενέτη που βρίσκεται έξω από τον χώρο αναχωρήσεων για να πιούμε έναν καφέ. Πήρα έναν espresso freddo και μας τον χρεώσανε για το χέρι στα 4€ από 2,89 που τον είχαν πριν το lock down. Όταν ρωτήσαμε γιατί τόσο ακριβά ο καφές,  μας είπε η υπάλληλος είναι ακριβός γιατί τον πίνουμε στο αεροδρόμιο. Αφού φύγαμε από εκεί για να πάμε  να πάρουμε το αυτοκίνητο μας ήρθε η δεύτερη κρυάδα. Για 1 ώρα parking με χρεώσανε 4,50€ από 3,60€ που το είχαν πριν το lock down. Φαίνεται λυπών  ότι πάνε να βγάλουν την χασούρα του lock down στην πλάτη του καταναλωτή. Ακούει το Υπουργείο Εμπορείου?

Αυτά

Με εκτίμηση”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι να ακούσει το υπουργείο? Εδώ δεν βάζει φρένο στα είδη πρώτης ανάγκης ειδικά στα τρόφιμα,πουλάνε όσο θέλουν, η αισχροκέρδια στο μεγαλείο της. Μόνο κοψίματα σε μισθούς και συντάξεις ξέρει να κάνει,να υπάρχει έλεγχος στο εμπόριο γενικά δεν ξέρει?Στο αεροδρόμιο μόνο είναι η αισχροκέρδια?

  2. Μ@λ@κίε$ λέει. Ποτέ δεν είχε 2,89 ο καφές στο Βενέτη του αεροδρομίου.

  3. 4 ευρω είχε και πριν. Ότινανε ειναι αυτη η καταγγελία

  4. Ο καφές στο ΒΕΝΕΤΗ του αεροδρομίου είναι πανάκριβος. Μην ξανακαθήσει κανένας. Όσοι μπορούν να τον αποφύγουν και να πάνε μέσα, σε μαγαζιά που τον έχον φθηνότερα ας το κάνουν.

Comments are closed.