ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Κατάσχεσαν το επίδομα παιδιού από ζευγάρι!

Κοινοποίηση:
επιδομα παιδιου

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε πριν από λίγο στο Μακελειό και αφορά στο επίδομα παιδιού! Ζευγάρι προσπαθεί εδώ και δέκα ημέρες να βγάλει άκρη με τον ΟΠΕΚΑ. Ο λόγος; Κράτησαν το επίδομα παιδιού από τη νυν σύζυγο γιατί είχαν δώσει παραπάνω στην πρώην γυναίκα του!

Διαβάστε:

“Έχω ένα παιδί τεσσάρων μηνών. Η τωρινή γυναίκα μου συμπλήρωσε το δικό της iban μαζί με τα στοιχεία μου!!! Μπήκαν στο λογαριασμό της στην εθνική τα 240 ευρω στις 29 Νοεμβρίου τα οποία λέει κατασχέθηκαν γιατί το 2015 μπήκαν αυτόματα στο λογαριασμό της πρώην γυναίκας μου, χρήματα.

Έκαναν λάθος δηλαδή. Τότε δεν είχε κάνει αίτηση και της τα βάλανε δωρεάν χαχα και τα παρακρατησαν τώρα από την καινούργια σύζυγό με λίγα λόγια από το νεογέννητο!!!!έλεος !!! Δρίτσα η υπεύθυνη του ΟΠΕΚΑ μας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Δεν ξέρω τι παίζει δεν μας τα δίνουν πίσω !!!! Εδώ και δέκα μέρες δεν βγάζουμε άκρη κάντε κάτι τι κράτος είναι αυτό να στερούν από το παιδί 4 μηνων το επίδομα που έχει ανάγκες στην δύσκολη εποχη”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. γέμισαν τα πακια και οι γύφτοι με επιδόματα 2.500 χήνες και βάλε το μήνα και δεν δίνουν στον Έλληνα δεκάρα .
    φωτιά και τσεκούρι στους μπασταρδους

  2. τι καθεσε σε αυτη την χωρα χριστιανε μου. εδω εδω στην αυστρια να κατοχυρωθει το παιδι σου.. εκαι θα καταστραφη αυτο και εσυ μαζι

  3. Τα κατασχουν από τους Έλληνες φορολογούμενους οικογενειαρχες και τα δίνουν εις διπλούν στα σκατογύφτια.

Comments are closed.