ΑΠΙΘΑΝΟ! ΕΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ στο twitter που πανηγυρίζει την δικαίωση του Τζόνι Ντεπ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ντεπ

Η ώρα της απόφασης έφτασε επιτέλους για τη δικαστική διαμάχη των έξι εβδομάδων ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για χρήση ναρκωτικών και βία και από τα δύο μέρη, καθώς και από δεκάδες μάρτυρες.
Αλλά ακόμη και με την απόφαση της κριτικής επιτροπής, είναι σαφές ότι η ίδια η δίκη υψηλού προφίλ – που καθήλωσε τους θεατές και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη στιγμή – θα έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στις καριέρες και των δύο, ανεξάρτητα από την ετυμηγορία.
Το δραματικό έπος ξεκίνησε όταν ο 58χρονος Ντεπ, κατέθεσε αξίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο του 2018 που έγραψε η Χερντ για την Washington Post, στο οποίο έμοιαζε να τον «φωτογραφίζει» για ενδοοικογενειακή κακοποίηση και βία σε βάρος της.

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο, κάτι που τον οδήγησε να χάσει ρόλους στον κινηματογράφο και άλλες δουλειές στο Χόλιγουντ.

Τώρα που το δικαστήριο δικαίωσε τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» και άλλων διάσημων ταινιών, η πρώην σύζυγός του οφείλει να του καταβάλει το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων!
Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Ντεπ έπεσε θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης από την πρώην σύζυγό, καθιστώντας τον νικητή της διαμάχης.

«Πάρτι» στο Twitter για τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ
Φυσικό επακόλουθο της απόφασης, ήταν να ακολουθήσει ένας καταιγισμός σχολίων υπέρ του ηθοποιού στα social media, με το hashtag #JusticeForJohhnyDepp να φτάνει σε δευτερόλεπτα στην κορυφή των trends.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: