ΑΠΕΤΥΧΑΝ τα πιστοποιητικά εμβολίου! Το ΑΙΜΑ πολιτών θα ελέγχουν αστυνομικοί – «ΑΛΑΛΟΥΜ» στην Ευρώπη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Όλα για να έρθει μετά η παγκόσμια λύση σαν «σωτηρία»! Σάλος με το ρεπορτάζ από την Γερμανία

Αυτά που ζει ο κόσμος δεν υπάρχουν!

Στην Γερμανία ανακοινώθηκε επιχείρηση για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών, όπως αναφέρουν τα εκεί ρεπορτάζ, τα οποία έγιναν θέμα και στην Ελλάδα.

Οι φαρμακοποιοί στην Γερμανία λένε πως πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα οποία κυκλοφορούν πολίτες στον δρόμο. Το 15% των πιστοποιητικών που κυκλοφορούν στην Γερμανία, λένε, είναι πλαστά.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ;;; Και τώρα έρχεται το ωραίο!!!

Επειδή τα πιστοποιητικά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και είναι δύσκολο να ελεγχθούν, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ για να πιστοποιήσουν πως έχουν κάνει το εμβόλιο!

Πρόκειται για ένα αλαλούμ, το οποίο θα γίνει χειρότερο, αν ισχύει αυτό που σημειώνουν επιστήμονες και φαρμακοποιοί πως το 1/3 των εμβολίων είναι placebo! Πώς θα εντοπίζεται, σε μια τέτοια περίπτωση, εμβόλιο στο αίμα;;;

Δείτε πως μεταδίδουν την είδηση στα ελλαδικά ΜΜΕ, αλλά και ελάχιστους γραφικούς «εμβολιαστές» που βγήκαν δήθεν στους δρόμους της Γερμανίας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. χρειαζονται να παρουν ενα μικρο δειγμα DNA απο ολους ονομαστικα για την παγκοσμια βαση δεδομενων που χτιζουν τα τελευταια χρονια, ο ανθρωπος μπροστα στον φοβο της ανασφαλειας του ανοιγει τα ποδια σε καθε οποιον του το ζητησει, κανανε καλη δουλεια με τον δολοφονικο ιο του 0,001%, οσοι δεν δεχτηκαν να φανε το μπολι τους αναγκασαν να δωσουν DNA για δηθεν τεστ αντισωματων αλλα ουτε αυτο αρκει, για να αποκτησουν μεγαλυτερο ποσοστο ωστε να μπορουν ευκολοτερα να πιανουν “παραβατες” και να δημιουργουν αρρωστιες που θα στοχευσουν συγκεκριμενες ομαδες πρεπει τα επομενα 5-10 χρονια να τρυπανε οποιον βρουν στον δρομο και να στελνουν στην βαση τα αποτελεσματα… περιπλοκη λογικη βγαλμενη απο ταινιες

  2. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ

  3. Αυτό είναι καλό νέο, δηλαδή να αντικαταταθούν τα πιστοποιητικά με έλεγχο αντισωμάτων ή (ακόμη καλύτερα) έλεγχο κυτταρικής ανοσίας. Τα ανεμβολίαστα ανήλικα παιδιά μου έχουν και από τα δύο, και μάλιστα για διάστημα πολύ μεγαλύτερο των τριών μηνών. Έτσι είναι η φυσική ανοσία, όχι σαν τα εμβόλια που κάθε 4-6 μήνες πρέπει να ξανακάνεις αναμνηστική.

  4. Για τα πλαστά πιστοποιητικά νοσησης θα κάνουν κάτι;

  5. Να κανουνε αναλυση και στα….φλοκια μου! Αι σιχτιρ πια υπαρχουνε και ορια γαμω τη παγκοσμιοποιηση σας !

  6. Μόνο το Άγιο Αίμα του Κυρίου Ιησού Χριστού μάς καθαγιάζει από τις αμαρτίες μας, πνευματικές και σωματικές. Η εξουσία του Σατανά ασκείται με τέσσερις τρόπους, την Ιατρική (εξουσία θανάτου), τον Κλήρο, τον Καθολικισμό και τον Ιουδαΐσμό!

  7. Ο/Η Συμφωνώ με την Φρύνη! Την πάτησαν, τώρα ο Σατανάς ζητάει το αίμα τους! λέει:

    Τους έκαναν να κάνουν τα εμβόλια και τώρα θέλουν να πάρουν το αίμα τους. Θυμάστε τον Ρουβά την δεύτερη φορά στη γιουροβίζιον, που βγήκε έβδομος, και έδειχνε στις κάμερες τις φλέβες των χεριών του; Εννοούσε ότι οι δαίμονες για να τον βγάλουν πρώτο θέλουν το αίμα του!

  8. Αν θελουμε, σας πιστευουμε! Γιατι ποιος μου λεει εμενα, οτι αυτο με τα δηθεν πλαστα πιστοποιητικα και καλα, δεν ειναι παρα ενα δικο σας παραμυθακι, ωστε να παει το αφηγημα σας και τα σχεδια σας, ενα βημα παραπερα; Προσχηματα εν αμαρτιαις!!!

  9. Η πλάκα είναι ότι υπάρχουν άτομα που πραγματικά έχουν κάνει το εμβόλιο και έχουν μηδενικά αντισώματα. Όπως και πολλοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και έχουν πλήθος αντισωμάτων.

Comments are closed.