ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ -“ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ” ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΜΠΗΣ

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν αποκαλύπτει πως η κόρη του, τα είχε αποκαλύψει όλα στα γράμματα που τους έγραφε

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση και ενώ η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου και μητέρας του παιδιού του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά βρισκόταν στα μισά, ο 34χρονος πιλότος απέσυρε την έφεση και αποδέχτηκε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που επισείει ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11μιση χρόνια φυλάκιση.

«Δήλωση παραίτησης από το εφετείο, ήμασταν έτοιμοι, αλλά αποφάσισε να κάνει πίσω», είπε ο δικηγόρος του,
«Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή»
Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε αποκλειστικά στο MEGA, λίγα λεπτά αφ’ ότου έγινε γνωστή η εξέλιξη στην υπόθεση της κόρης του.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία.

»Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή» είπε ο κ. Κράουτς.

Η απόφαση που αιφνιδίασε
Ο πιλότος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, έλαβε την απόφαση να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον στη φυλακή, καθώς πλέον αυτό είναι αμετάκλητο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι μεσολάβησε για αυτήν τη μεταστροφή.

«Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τον εντολέα μου, είναι μια απόφαση που έλαβε τις τελευταίες 2 ημέρες, σε εξελίξεις τις τελευταίας στιγμής» δήλωσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο πατέρας της Καρολάιν, στην αποκλειστική του δήλωση στο MEGA, παραμένει εξοργισμένος και δίνει τη δική του ερμηνεία για το κίνητρο της δολοφονίας του παιδιού του.

«Μάς έγραφε γράμματα»
«Η αλήθεια είναι ότι τη σκότωσε, γιατί πιεζόταν από τη συμμορία στην οποία είχε εμπλακεί συμμετέχοντας στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Η Καρολάιν του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν επέμενε, τότε θα τον εγκατέλειπε και θα έπαιρνε μαζί και τη Λυδία.

»Πώς τα ξέρω όλα αυτά; Από τα γράμματα που έγραψε σε εμένα, στη Σούζαν και στη μητέρα του. Τα γράμματα που τώρα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν. Τα γράμματα που οι γονείς του ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν παρότι το δικό μου το παρέδωσε στα χέρια μου ο πατέρας του και η μητέρα του, έβγαλε το δικό της από τη τσάντα της, μπροστά μου».

Και συμπληρώνει:

«Για να καταλάβετε τη βλακεία του, είχε καυχηθεί στην Καρολάιν για το σχέδιό του να βγάζει χρήματα από τη μεταφορά των ναρκωτικών, η οποία όμως, ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη. Εκείνος, φάνηκε τότε να συνειδητοποιεί και επικοινώνησε με τη συμμορία και τους είπε ότι αποφάσισε να κάνει πίσω και να μη συνεχίσει στα όσα είχαν συμφωνήσει. Του εξήγησαν ότι δεν υπάρχει διέξοδος, ότι πλέον έχει μπλέξει εφ’ όρου ζωής και ότι από την στιγμή που το είπε και στη γυναίκα του, τότε το ίδιο ισχύει και για εκείνη».

Τέλος & στις Πανελλαδικές
Σύμφωνα με τον συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πιλότος αποφάσισε να μη συνεχίσει ούτε τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Έδωσε ένα μάθημα, το δεύτερο δεν το έδωσε, παραιτήθηκε και από τις Πανελλήνιες. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφόρητο το βάρος που έχει» σημείωσε ο δικηγόρος.

Προς το παρόν, ο 34χρονος τηρεί σιγή ιχθύος για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποσύρει την έφεση τόσο ξαφνικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν ειναι τοσο μπλεγμενος φοβαμαι μην τον … στειλουν στον αγυριστο εκει που ειναι στο κελι

  2. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΩΝ

  3. Την Καρολάιν να την τρώνε τα σκουλήκια κι αυτός να ονειρεύεται νέο ξεκίνημα και νέα ζωή.

  4. η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά στον β΄ βαθμό … εάν ο κατηγορούμενος αρνηθεί να προσέλθει το δικαστήριο δικονομικά έχει την εξουσία να διατάξει την εμφάνιση του κατηγορουμένου τα υπόλοιπα είναι παπαρολογίες και δικολαβίστικα τεχνάσματα για τα μ.μ.ε. και τους ενόρκους

Comments are closed.