“ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ. Κάνε πίσω και σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι”. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ, ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΓΟΝΟ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. Εικόνες πρώην ΕΣΣΔ. Ούτε στο μαυσωλείο του Λένιν τέτοια καραγκιοζιλίκια. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ!

Κοινοποίηση:
exofillo7-9

teaser7-9

Tεύχος 1994, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της TΡΙΤΗΣ 7-9- 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo7-9

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

alitheia-aima-banner

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του Μίκυ μαους κι οποίου αλλού Μίκυ, πειράζει;;;; Έχουμε νομίζω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθουμε. Στέφανε, πότε θα ξεκινήσεις την εκπομπή στο ραδιόφωνο;;;;;;

  2. αρκετά πια με το Μικη και την τρελοοικογένεια του !

  3. ΔΗΛΑΔΗ Κ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΟΥ

  4. Στην Κύπρο δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανανιστές και τουρκόφιλοι.
    Υπενθυμίζουμε ότι στην Κύπρο οι Άγγλοι κατέχουν το 5% του κυπριακού εδάφους με τις βάσεις τους, οι οποίες το 1974 υποστήριξαν ενεργώς την τουρκική εισβολή.
    Ακίνητα και μεγάλες εκτάσεις αγοράζονται από ξένους, ρωσική μαφία, άραβες, ισραηλινοί κλπ. Στην Λάρνακα ήδη οι Ισραηλινοί έχουν δημιουργήσει αποικιστική εστία με συνεχώς αυξανόμενες εγκαταστάσεις ήδη έχουν φθάσει τις 8.000.

  5. Αν και το θέμα Θεωδορακης με αφήνει αδιάφορη όπως ξαναειπα θα πρέπει να σας απονειμω τα εύσημα διότι είστε οι μοναδικοί που θιξατε την πραγματική προσωπικότητα του ως άνθρωπο και όχι ως καλλιτέχνη που όντως ήταν τεράστιος.
    Ήταν απαραίτητο για να μάθουν μερικοί την αλήθεια και όχι μόνο να διαβάζουν και ν’ ακουν τα ωραιοποιημένα αφηγήματα όσων θεοποιούν τους νεκρούς ανεξαρτήτως της προσωπικής ζωής η οποία δίνει και το πραγματικό στίγμα τους ως προσωπικότητες.

  6. ο μεγας μικης …
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ -ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ…
    και τον εχουν ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ για να τον προσκυνησουν οι …ΒΛΑ@ΕΣ

    1. επιτελους…… επιτελους……………………….. σωστοτατος/η

Comments are closed.