ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ έστησε μαϊμού ακτινογραφία ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Εκ προμελέτης διατεταγμένος εγκληματικός πανικός: “Δείτε πως καλπάζει ο ιός σε 7,1/2 ωρες”. Εισαγγελικό σκάνδαλο: Δεν εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση. Κρίμα για την κατάντια του Μέγκα, κύριε Μαρινάκη

Κοινοποίηση:
makeleio 01 25-09-2020

teaser25-9

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 25-9-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο εγκληματίας ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ να ντραπεί;;; Όχι, δα!!! Εδώ, μεγάλες κοροϊδάρες τον υποστηρίζουν σθεναρα γιά τους τίτλους που τους αγοράζει στο ποδόσφαιρο… τι λέμε τώρα;;;

  2. Ο εισαγγελάτος δεν είναι δημοσιογράφος αλλά προπαγανδιστής

  3. ΣΕ ΠΟΙΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ??????

  4. Μα ποιος κερατας εχει φοβερίσει με τις μυστικες υπηρεσιες της διαβολικης παγκοσμιας χουντας ολους τους εισαγγελεις?
    Μηπως να κανουμε ρεπορταζ για τα D.E.W που χρησιμοποιουνται για αορατο βασανισμο?
    Ο πειραιως σαν οργανο μας ελειπε τωρα , να δινει συγχαρητηρια ..στο πυλωνα της δημοκρατιας και να μας μιλαει για θεολογιες της ελευθεριας του προσωπου και αγαπολογιες…Σε αλλο κοσμο πραγματικα!
    Μετα θα φταιει ο Υψιστος με ολους τους απυθμενους υποκριτες..

  5. Ιδιωτικοποιήσαμε τα αεροδρόμια και τα δώσαμε κοψοχρονιά στη ΦΡΑΠΟΡΤ και τους μετόχους κολλητούς του Μητσοτάκη ΔΗΘΕΝ για να μην ζημιώνεται το κράτος και τώρα πληρώνει τις ζημιές της ΦΡΑΠΟΡΤ ο Έλληνας φορολογούμενος.
    ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ έτσι δεν λέτε ρε καπιτάλες-φιλελέρες; Ρίσκο έχει μόνο για τους μικρομεσαίους; Για τους κολλητούς έχει μόνο ΜΑΣΑ;;;

  6. απατεωνας απατεωνας πως θα βγουν τα φραγκα της κοκας τσ τατης?

  7. ΡΕΕΕΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙ@@Α ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ????????????

  8. πολυ φωναζει… προσπαθει να πεισει.., με τις φωνες του…

  9. Στέφανε πήδα τούς!!!!μιά την Τάτι στο εξώφυλλο, μιά τον Ευαγγελάτο.ΜΠΡΑΒΟ στο Μακελειό.

  10. Να μας πει ο κ.Ευαγγελατος και η συμβια του, ιερεια του lufestyle, πως εκαναν τοσο τρανταχτη περιουσια; Απο τον μισθο του δημοσιογραφου;

  11. …….σιγουρα τετοια πραματα δεν εχουν ξαναγινει στην ”’νεωτερα Ελλαδα ”’ των πτυχιουχων ασιατων…..ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ……θα προσεχουμε συνεχως….ΛΕΣ ?

  12. Ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησε δημοσιογράφος ως κνίτης το 1986 στην κομμουνιστική ΠΡΩΤΗ με φερόμενο εκδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα, κοινή απογευματινή έκδοση των 2 ΚΚΕ,Φλώρακη-Κύρκου.
    Την ίδια εποχή προσελήφθη στον πειρατικό ρ/σ 9,84 του Μιλτιάδη Έβερτ, που είχε μαζέψει ένα σωρό κομμουνιστές.

  13. Η Fraport έχει καταλάβει 14 ελληνικά αεροδρόμια. Λειτουργεί δανειζόμενη από ελληνικές τράπεζες! Ο Κοπελούζος συμμετέχει με 35%!

  14. Λες και δεν τον ξέραμε από το σάπιο παρελθόν του.Τα πρόβατα όμως σανό έτρωγαν σανό θα τρώνε.

  15. Η ανάρτηση στο fb κατέβηκε.Αναφέρομαι σ’ αυτά που έγραφε ο συγκεκριμένος γιατρός Καρράς πριν την κατεβάσει:
    Η δεύτερη ακτινογραφία που δείχνει σημεία όπου ο πνεύμονας δεν αναπνέει δεν οφείλεται στον κορωνοϊό αλλά στον συνδυασμό των φαρμάκων που του έδωσαν οι γιατροί για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.
    Ο συγκεκριμένος γιατρός Καρράς λέει ότι στην περιοχή εκεί υπάρχει υγρό οίδημα.
    Έχετε ακούσει ποτέ ακόμα κι αν δεν είστε γιατροί την έκφραση «υγρό οίδημα» ?
    Σα να μας λέει ότι υπάρχει και ξερό οίδημα.Γέλια….Οίδημα σημαίνει πρήξιμο λόγω συσσώρευσης υγρών. Επειδή λοιπόν ξερό οίδημα δεν υπάρχει αυτό λέγεται πνευμονικό οίδημα. Το πνευμονικό οίδημα οφείλεται σε ανεπάρκεια καρδιάς, νεφρών , ήπατος, μόνα τους η σε συνδυασμό μεταξύ τους, δλδ ανεπάρκεια οργάνων.
    Τετοιες παρενέργειες δημιουργούνται και από το αντιϊκό φάρμακο ρεντεμσιβίρη όταν αυτό συνδυάζεται με υπερδοσολογία αντιβιοτικών. Άρα και τωρινή να ήταν η φωτογραφία πάλι λάθος είναι αυτά που λέει.
    Γενικά και ειδικά μη τρώτε το σανό που σας πουλάει ο Ευαγγελάτος.

  16. Ο/Η μούλος νώθος αφορισμένος και κερατάς απατημένος ΚΟΥΛΉΣ λέει:

    ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΡΑ ΜΑΣ!

    και Ο κυριος Ευαγγελάτος να μαζέψει τη σύζυγό του με τα άσπρα ρουθούνια και να μη κάνει μεροκάματα στην ελληνική τηλεόραση διαδίδοντας fake news

    1. Αυτος είναι ο καθηγητής panos αν δεν κάνω λάθος?? Ωραίους καθηγητές έχουν τα παιδιά μας.
      Πολύ« έξυπνους» ( περι δικού μου σχολίου becareful) και «ορθογραφημενους» (νΟθους).
      Η εφημεριδάρα θα σκίσει πάλι και σήμερα!!

Comments are closed.