ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΝ! Χάκερ υπέκλεψαν και διακινούν στο διαδίκτυο δεδομένα του εμβολίου Pfizer/BioNTech κατηγορώντας τις εταιρίες για « απίστευτη απάτη»

Κοινοποίηση:
ΧΑΚΕΡ

Διαρροή κλεμμένων δεδομένων για το εμβόλιο Pfizer/BioNTech διακινούνται στο διαδίκτυο.

Οι hackers αναζητούν να επιρρίψουν έλλειψη αξιοπιστίας επί του εμβολίου κατηγορώντας τις 2 εταιρίες για μια « απίστευτη απάτη».

Οι hackers που το Δεκέμβριο πέτυχαν να υποκλέψουν κανονιστικά έγγραφα του εμβολίου Pfizer/BioNTech από τους serveurs-τους διακομιστές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) έρχονται να περάσουν σε δράση. Αυτά τα δεδομένα δημοσιεύθηκαν on line εξηγεί ο Οργανισμός σε ανακοινωθέν χωρίς διευκρινίσεις.

Αυτές οι διαρροές ξεκίνησαν προφανώς στα τέλη Δεκεμβρίου. Ο Bleeping Computer εντόπισε μηνύματα σε πολλά forums των hackers με συνδέσμους τηλεφόρτωσης. Ο σκοπός αυτής της διαρροής είναι είναι προφανώς να προσάψουν αναξιοπιστία στο εμβόλιο Pfizer/BioNTech, που κατηγορείται για μια « απίστευτη απάτη » από τους hackers.

Bleeping Computer –
Σύμφωνα με πηγές του Bleeping Computer, αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν αντίγραφα οθόνης email, σχόλια αξιολόγησης από μέλη του AEM, καθώς και έγγραφα Word, PDF και PowerPoint.Από την πλευρά του ο AEM διευκρίνισε ότι οι hackers δεν είχαν πρόσβαση παρά σε έναν « περιορισμένο αριθμό» εγγράφων που ήταν αποθηκευμένα σε μια πολύ συγκεκριμένη εφαρμογή.

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: