ΑΟΚ: Ο Νίνης, ο Στοΐνοβιτς και αυτός που ακολουθεί…

Κοινοποίηση:
Ανώνυμο-6-5

Συμπληρώνεται το μεταγραφικό «παζλ» του ΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Μετά τη φυγή του Σάββα Γκέντσογλου για το Survivor και την αποχώρηση ποδοσφαιριστών με μικρό χρόνο συμμετοχής και περιορισμένο ρόλο στο rotation του Τίμου Καβακά, οι «αργοναύτες» ενεργοποίησαν άμεσα τους μηχανισμούς ενίσχυσης του ρόστερ, πραγματοποιώντας σημαντικές προσθήκες, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Φυσικά, το όνομα και το βιογραφικό του Τάσου Λαγού ξεχωρίζει και επισκιάζει κάθε άλλη μεταγραφική υπόθεση της κατηγορίας. Η απόκτηση του αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας, εξέλιξη που βγάζει κερδισμένο το Καβαλιώτικο συγκρότημα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Δεν θα πρέπει να παραληφθεί όμως και η προσθήκη του Νίκου Σαμπανίδη, ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στο κοινό της πόλης από την πρόσφατη χρονιά της Super League 2 ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες του Άρη Αβάτου και ο τρίτος σκόρερ του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αρχή έγινε με τον Νέτι Μέτσε, έναν ποδοσφαιριστή με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες που θα βοηθήσει σίγουρα στο χώρο του κέντρου. Σχετικά με την υπόθεση του Σωτήρη Νίνη, ο πρωτοπόρος προσπάθησε να ολοκληρώσει και δεύτερο μεταγραφικό «μπάμ», ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση δεν τελεσφόρησε.

Ο ΑΟΚ αναζήτησε φόρμουλα συνεργασίας με τον σπουδαίο, έμπειρο ποδοσφαιριστή, σε μια περίπτωση που εξαρχής φάνταζε πολύπλοκη, παρουσιάζοντας αρκετές δυσκολίες. Από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη εφικτό, οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν σε διαφορετικές λύσεις.

Κατέληξαν στον 20χρονο Αθανάσιο Στοΐνοβιτς, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Στοΐνοβιτς θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους αθλητές της γενιάς του.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που η Νυρεμβέργη αποφάσισε να επενδύσει μαζί του, αποκτώντας τον από τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ. Θα αποτελέσει ακόμη μια επιπλέον λύση μεσοεπιθετικά στη «φαρέτρα» του προπονητή.

Τέλος, η κίνηση που θα «κλείσει» το ρόστερ θα είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αφού μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Σταθάκη υπάρχει ειλημμένη απόφαση ο ΑΟΚ να προχωρήσει σε μεταγραφή πορτιέρο που θα πλαισιώσει τον Λευτέρη Αστρά.

Μάλιστα, εξετάζονται ήδη αρκετές περιπτώσεις και σύντομα πρόκειται να υπάρξουν οι σχετικές εξελίξεις… Την επόμενη Τετάρτη (17/1, 19:00) ο ΑΟΚ θα κόψει την πίτα της νέας χρονιάς, παρουσιάζοντας στο κοινό και στους φιλάθλους που θα βρεθούν στην εκδήλωση όλα τα καινούρια μεταγραφικά του αποκτήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: