ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Κοινοποίηση:
539a4a02-cfb9-4241-a9a9-37d87aac8fff

Ως μέλλων υπουργός… Εξωτερικών μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ανοίγοντας ζήτημα αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κινήθηκε όχι μόνο πέρα από την εθνική γραμμή, αλλά και εκτός του πλαισίου του κόμματός του. Είναι επίσης γνωστές οι θέσεις που εκφράζει ο Νίκος Ανδρουλάκης για την τουρκική απειλή. Σε κάθε περίπτωση η δήθεν αμοιβαία αποστρατικοποίηση που λάνσαρε ο Α. Λοβέρδος εκτιμάται ότι έγινε ευμενώς δεκτή από πρεσβείες και μάλιστα σε μία περίοδο έντονων πολιτικών ζυμώσεων.

Οι δηλώσεις Λοβέρδου έγιναν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής η οποία συνεδρίαζε με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Σε ό,τι αφορά τα νησιά, η Ελλάδα συζητά να απομακρυνθούν οι στρατιωτικές δυνάμεις και από τη μια και από την άλλη περιοχή. Βεβαίως αν και η Τουρκία θέλει και η ίδια να το κάνει…», ήταν η επίμαχη φράση του Α. Λοβέρδου. Αμέσως μετά ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τους Ολλανδούς βουλευτές (που έμειναν με την εντύπωση ότι η Ελλάδα «συζητά» αποστρατικοποίηση των νησιών της!), ενώ ο Α. Λοβέρδος αποχώρησε από την αίθουσα – προφανώς έχοντας κάνει το καθήκον του…

Δεν υπήρξε αντίδραση από τους ελάχιστους βουλευτές που ήταν στην συνεδρίαση πλην του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου που (ενώ είχε ολοκληρωθεί η σύνδεση με την Ολλανδία) ζήτησε να καταγραφεί ότι δεν εκφράζει την κυβέρνηση η άποψη Λοβέρδου ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει αποστρατικοποίηση των νησιών της με αμοιβαία υποχώρηση της Στρατιάς του Αιγαίου «αν και η Τουρκία θέλει και η ίδια να το κάνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Από τότε που έχασε αν προσέξετε έχουν μεγαλώσει τα φρύδια του σαν τον Καραμανλή θα γίνει όταν μεγαλώσει. Μόνο που αυτός έχει μαλλιά.

  2. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει ξεστομίσει από το ..βόθρο του αυτό το πολιτικό ανδρείκελο!!!.
    <> είχε πει και καλούσε την τρόικα να έρθει και γρήγορα,να μας σώσει!!! Συνεργάστηκε με τον Tomsen στο ξεπούλημα της χώρας, έκλεισε τα φαρμακεία και τα παρέδωσε στις φαρμακευτικές. Ανέλαβε να διαλύσει το ασφαλιστικό και το πέτυχε έκανε τους συνταξιούχους επαίτες τους έκοψε συντάξεις,δώρα,εφάπαξ και δεν άνοιξε.. μύτη!!! Ανέφερε και το επικό φταίνε οι Έλληνες που …ζουν περισσότερο και χρεοκόπησαν το ασφαλιστικό!!!! Τώρα γίνεται …ο λαγός για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Αυτός ο τύπος μαζί με ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου,Βενιζέλο,Χρυσοχοϊδη, και ορισμένοι άλλοι απάτριδες έπρεπε να είναι πίσω από τα σίδερα για εσχάτη προδοσία.

  3. Εμεις οι Ελληνες απο τα αρχαια χρονια … μπορει να ημασταν λιγοι … αλλα ημασταν παντα τσαπουκαδες. Το γραφτον φυγην αδυνατον. Μετα το 2027 οι Ελλας θα ενωθει με την Κυπρο … και η Κωνσταντινουπολη θα ειναι ελληνικη…βοηθεια θα ερθει τεραστεια απο Κινα, Ινδια, Ρωσια, Αγγλια, Γαλλια και ΗΠΑ. Το ταρακουνημα με την Τουρκια θα κρατησει λιγες ημερες … ενδεχομενος στον Ιουλιο 2023. Η Ελλας μετα το 2027 θα ειναι οικονομικα μια απο τις ποιο υσχηρες χωρες στην Ευρωπη.

  4. Κοκοβιός λέγεται κυρίως ο φλώρος ή φλούφλης ο οποίος είναι ολίγον τι και χαζός ή αγαθιάρης. Χρησιμοποιείται περισσότερο όταν η εμφάνιση συνάδει και με την ιδιοσυγκρασία αυτού που αποκαλείται κοκοβιός.

    Το επίθετο κοκοβιός προέρχεται από το ψάρι κοκωβιός (λατ. gobius, αλλά και στα Ελληνικά πολλές φορές γωβιός). Κατατάσσεται μάλλον στα «χαζόψαρα»… πιάνεται εύκολα και δεν μεγαλώνει πολύ.

    Το κοκοβιός προέκυψε και ως παρατσούκλι στον ηθοποιό Πέτρο Γιαννακό, από το ρόλο του «Κοκοβιού» σε μια ταινία του Τζαβέλα. Ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου περιγράφει το συγκεκριμένο ρόλο ως εξής: «…Ο τύπος ήταν κάτι ανάμεσα σε καραγκιόζη, φασουλή, αρλεκίνο και κλόουν. Ήταν ο υπερφυσικός μπεμπές, το παιδί που δε μεγάλωσε, χαζοέξυπνος και βλακοϊδιοφυής…».

  5. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ SCOUTERS ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ;

  6. εαν πληρωναν τους χαζομ@λ@κες αυτος θα ηταν υψηλομισθος …. καλα τα καταφερνει ….αφου υπαρχουν ακομη χαζομ@λ@κες που τον ψηφιζουν !!!!!!

  7. κρασακι κρασακι. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.

  8. Αλητάκια λες και τους ανήκει η χώρα. Έδωσε εξετάσεις για να τον κανουν τι; ρε μαλακα Λοβερδε αν πέσουν τα νησιά θα πέσει όλη η χώρα. Εσύ ρε μαλάκα που θα κάνεις τον υπουργό στις Κουκουβάουνες;

    1. Ναι ρε, χαζαρουλης από την Λομβαρδία εξου και Λοβέρδος. Τι σου φαίνεται περίεργο; Γλυφτης μια ζωή του Κόκκαλη το έπαιξε για λίγο κόντρα στον Μαρινακη για χάρη του πρώτου του αφεντικού, αλλά μόλις ο χοντρός τον στρίμωξε για τα καλά, έγινε κι αυτουνού γιουσουφάκι. Για καιρό δεν μπορούσε να πατήσει Καραϊσκάκη. Είσαι κανένας υπάλληλος από MISFITS μεριά; Σε καθάρισε παλαιότερα από τίποτε δικαστήρια και τον υπερασπιζεσαι τώρα; Μισθοφόρε… Υπαλληλε… Ξέρεις εσύ…….!!!!!!!

  9. Με τετοιος τιποτενιους για μενα τερμα ολοι αυτοι οι Μπινεδες του ΠΑΣΟΚ . Του ΚΙΝΑΛ. της ΕΛΙΑΣ και δεν ξερω τι αλλη ονομασια του εχουν βαλει,και ενας εγκληματιας ενα καρο ονοματα εχει.Οτι σκατα και το φτυαρι !!!!!!!

  10. *Υποθεση Noβαρτιs!
    -Σοι παει το βασιλειο…Κατα Μανα κατα Κυρη.Ο συμβολαιγραφοs πατεραs του Πασοκου Λουερντι,που κατηγορειτε για την “Novartis”,κρεμαστηκε στη φυλακη των Πατρων,οπου εξετειε πολυετη ποινη για απατεs και πλαστογραφιεs..!
    Αντε να δουμε ποτε θα κρεμαστει και ο υιοs!!!
    *<>Ξεφτιλισαν τον πρωην υπουργο στην παραλια και αυτοs ζητουσε εξηγησειs!!!
    Απιστευτεs σκηνεs…
    Οταν λειπει η ντροπη περισσευει το θρασοs!

  11. Α ρε μπαγάσα μνημονιακε υπουργέ, με το αυταρεσκο υφος πως επιβιώνεις πολιτικα ακόμα.

  12. Δεν αυτοκτονείς καλύτερα να γλυτώσει η κοινωνία από ένα παρ@ σιτο σαν την μούρη σου.

  13. Μεγαλε αντι νασαι στη ψειρου οταν η ΕΕ σου εμπιστευοτανε σαν υφυπουργο εξωτερικων επι ΠΑΣΟΚ κονδυλια για ενισχυση χωρων του ανατολικου μπλοκ και τα μισα χανοτανε… στο δρομο μιλας κι απι πανω λεχριτη! Αποτελεσμα ητανε η χωρα να ξευτιλιζεται και να σερνεται στα ευρωπαικα δικαστηρια!

  14. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ “ΥΠΟΥΛΗ” ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!!! “ΑΥΤΟ” ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ “ΤΟ” ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΤΗΣ “ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ”! Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!!

  15. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ

  16. Οι ανθελληνικές του ιδέες και πεποιθήσεις και του κόμματος ΠΑΣΟΚ συνάμα ταυτίζονται άριστα με το προδοτικό ΣΎΡΙΖΑ

  17. o ανδρουλάκης κοιμάται και δεν τον έχει διαγράψει ακόμα;

  18. άλλος ένας προδότης, δείτε τους έναν – έναν και να τους θυμάστε όταν ψηφίζεται….

  19. προφανώς θέλει να μπει και αυτός στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ

  20. Καλε! Καλε! Αντεδρασε, ο καρα.Ο.β.ριος Κουμουτσακος!Τωρα! Σωθηκαμε!
    Υ.γ. Τραβα ρε, ν’ αναψεις και καμμια εννιαφωτη! Ολο επταφωτες, αναβεις!

Comments are closed.