ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΧΟΒΚΑ. ΠΕΦΤΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΝΑ ΩΡΑ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ανησυχητικά είναι τα νέα από την Καχόβκα, όπου ανατινάχθηκε το φράγμα που συγκρατούσε τα νερά του Δνείπερου ποταμού.

Ακόμη και ο διορισμένος από τη Μόσχα αξιωματούχος του ελεγχόμενου από τους κατακτητές τμήματος της ουκρανικής Ζαπορίζια, ο Βλαντίμιρ Ρογκόφ, παραδέχεται ότι η στάθμη του νερού στον ταμιευτήρα εξακολουθεί να πέφτει με ρυθμό 35 εκατοστών ανά ώρα.


Νωρίτερα, ο διορισμένος κυβερνήτης είχε δηλώσει ότι το επίπεδο του ταμιευτήρα της Καχόβκα κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, έπεσε κατά 2,5 μέτρα και αναμένεται να πέσει έως και τα 7 μέτρα, ως αποτέλεσμα του ρήγματος στο φράγμα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το ρήγμα στο φράγμα της Καχόβκα, το οποίο τροφοδοτεί με κρύο νερό τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, έχει εντείνει τους φόβους μιας καταστροφής στον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύρραξης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία.

Εξάλλου, ο διορισμένος από την Μόσχα δήμαρχος της ουκρανικής πόλης Νόβα Καχόβκα δήλωσε ότι το επίπεδο του νερού στην πόλη έχει φθάσει τα 11 μέτρα, μετέδωσε το TASS.

Διαβάστε και

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΣΩΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ – Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ! ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. τιποτα δεν υπολογιζει ο γλοιωδης τουρκοπουτιν

  2. Ρουφιάνοι σιωνιστες αδίστακτοι!!!!
    Για τους Ουκρανός δυτικό Αμερικανό χαζαρους αναφέρομαι

  3. Τσιγκλίστε τον λιγο ακόμα να δείτε τα αστέρια δίπλα σας

  4. Ας ετοιμαζόμαστε για Τσέρνομπιλ νο2. Χαπάκια ιωδίου έχουμε;

  5. πως σας πετσοκόβει έτσι ο βλαδιμήρ βλαδιμήροβιτς ;

  6. Και δωστου τρομο! Καλα κονομανε Ρωσοι κι Αμερικλανοι!

Comments are closed.