ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ15|02|2024 20:20/Ellhnas/1504 views /BETTY DIRECTΑντωνης ΣαμαραςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΚαραμανλήςΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ να το ΔΕΙΤΕ;;; ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!ΕΚΚΛΗΣΗ σε ΣΑΜΑΡΑ και… Η ΕΛΛΑΔΑ στα κάγκελα! Θυμίζει.. (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι «Betty Direct» στο YouTube: Tags:BETTY DIRECTΑντωνης ΣαμαραςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΚαραμανλήςΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ27|12|2025 05:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Διαβήτης τύπου 2: Το φυσικό φως της ημέρας βοηθά στη ρύθμιση του...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MEDIA27|12|2025 05:03 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ & Η «ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ». ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ LIFESTYLE27|12|2025 04:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τρία πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να μιλάει κάποιος άντρας στο... 4 Σχόλια Σίγουρα θα αυξηθεί η εγκληματικότητα. Θα βγάζουν οι ανώμαλοι τα απωθημένα τους στα παιδιά και θα τα σπρώχνουν στην πορνεία για να τους συντηρούν. Η αλήθεια είναι ο Χριστός ηλίθιε, όχι τα κοινοβουλευτικά σκατά. Κατά πρώτον παραβιάζεται το θέλημα του Θεού. Το λάβαρο της τσέπης τους κρατούσαν όλοι αυτοί βλάκα. Comments are closed.
Σίγουρα θα αυξηθεί η εγκληματικότητα. Θα βγάζουν οι ανώμαλοι τα απωθημένα τους στα παιδιά και θα τα σπρώχνουν στην πορνεία για να τους συντηρούν.
Σίγουρα θα αυξηθεί η εγκληματικότητα. Θα βγάζουν οι ανώμαλοι τα απωθημένα τους στα παιδιά και θα τα σπρώχνουν στην πορνεία για να τους συντηρούν.
Η αλήθεια είναι ο Χριστός ηλίθιε, όχι τα κοινοβουλευτικά σκατά.
Κατά πρώτον παραβιάζεται το θέλημα του Θεού.
Το λάβαρο της τσέπης τους κρατούσαν όλοι αυτοί βλάκα.