ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ – ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ – ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
C

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ «χτενίζουν» από χθες την περιοχή των Φιλιατρών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας μιας 57χρονης γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι χθες το μεσημέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών. Ο δράστης κινήθηκε αστραπιαία και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην άτυχη γυναίκα κόβοντάς της το λαιμό. Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι η αδερφή της άτυχης 57χρονης έλειψε μόνο για λίγη ώρα από το σπίτι, και όταν επέστρεψε βρήκε την αδερφή της δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη από αίμα, γεγονός που καταδεικνύει πως ο δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, καθώς η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι δύο αδερφές ζούσαν μαζί στο συγκεκριμένο σπίτι και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο γυναίκες πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά. Επιστρέφοντας πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδερφή της μαχαιρωμένη και νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και τον διευθυντή  Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλο.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στο χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο, ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα το κίνητρο. Αυτό της ληστείας απομακρύνεται, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν έλειπαν. Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης. Πάντως, πολύ πιθανό είναι οι κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι και οι οποίες εξετάζονται από τις αστυνομικές αρχές.

Το αντικείμενο με το οποίο κατάφερε τον θανάσιμο τραυματισμό της 57χρονης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκε στο χώρο και εικάζεται ότι είναι μαχαίρι που το πήρε μαζί του ο δράστης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να κινηθεί και να διαφύγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αν και στον περίβολο του σπιτιού, που είναι περιφραγμένο, υπάρχουν ελεύθερα σκυλιά που οι περίοικοι σημειώνουν ότι αντιδρούν έντονα όταν πλησιάζει κάποιος στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 οι δύο γυναίκες και η μητέρα τους -που τότε ζούσε- είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όταν ληστές είχαν εισβάλει σπάζοντας τα παράθυρα. Οι Αστυνομία είχε καταφέρει να συλλάβει τότε τους δράστες οδηγώντας στη δικαιοσύνη 3 άτομα αλβανικής καταγωγής.

Στην περιοχή, με το που μαθεύτηκε η τραγική είδηση της δολοφονίας, περίοικοι έσπευσαν στο χώρο καθώς γνώριζαν το θύμα και την αδερφή της. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως ήταν πάρα πολύ ευγενικές και φιλήσυχες, χωρίς να έχουν αντιπαραθέσεις με κανέναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ποιος τολμάει να κουνηθεί ρε παιδιά στην ΕΕ;;; Εδώ ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις/πιστά κοπρόσκυλα, το εβραϊκό σχέδιο Calergi!
    Εδω κουβαλάνε συνέχεια αλβανικά μουλοσπέρματα, μπούργκες και μαυρομούνες από την Αφρική! Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό από κρυφοπουστάρες και πουτάνες που υποστήριζουν το Μπαστάρδεμα, όπως υπάρχουν ανώμαλα δίποδα νεοέλληνες που πηδάνε τις αφροσάπιες!!
    Δεν υπάρχει σωτηρία σας λέω, μόνο αν πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας!!

  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΗΔΗ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ….

  3. Τα έχουμε ξαναγράψει. Τα χωράφια να καλλιεργούνται ΜΌΝΟ από ελληνικά χέρια. Το ακριβότερο προϊόν που θα προκύψει να το πληρώσει ο καταναλωτής, ο παραγωγός,ο μεσάζοντας και το super market.
    Θα είναι όμως ΓΝΉΣΙΑ ελληνικό.
    Διαφορετικά θα έχουμε συνέχεια δολοφονίες.
    Αυτά τα όντα που έχουν μαζέψει στην Ελλάδα είναι χειρότερα από κτήνη.

    1. Ο/Η Να το γράψεις στο τηλεφωνικό κατάλογο ότι είσαι Έλληνας λέει:

      Αυτά τα όντα που σας κυβερνούν ειναι χειρότερα από κτήνη, και χειρότερα κτήνη όσοι τους ψηφίζουν και μετά κατηγορούν άλλους, έχεις βαρύτατη αμνησία ή κάνεις πως δεν θυμάσαι. Επειδή δεν υπάρχει αστυνομία, και σώματα ασφάλειας φταίνε οι άλλοι; Τι σου φταίνε οι άνθρωποι; Τα ίδια γινόντουσαν και στη αρχαία Ελλάδα ανιστόρητε:
      -Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, Ο Όθων του έδωσε χάρη,
      -Ιωάννης Καποδίστριας, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος δολοφονήθηκαν άγρια από Έλληνες.
      -Θεμιστοκλής: ο νικητής των Περσών στην ναυμαχία της Σαλαμίνας, πέθανε στην εξορία.
      -Αριστείδης ο Δίκαιος: Σπουδαία πολιτική και στρατιωτική προσωπικότητα της Αρχαίας Αθήνας, πέθανε από πείνα στην εξορία γιατί ήταν δίκαιος και σωστός Δημότης των Αθηνών.
      -Πυθαγόρας: πέθανε από πείνα στην εξορία.
      -Αριστοφάνης, Αισχύλος, Αναξαγόρας, Θουκυδίδης, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Ηρόδοτος, Ισοκράτης : πέθαναν στην εξορία.
      -Είπε ο Πλάτωνας: ‘’Κάθε λαός είναι άξιος των (παλια) ανθρώπων που τον κυβερνούν’’, ‘’Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους’’.
      -Τα χωράφια τα έχουν και τα καλλιεργούν κάποιοι, αυτοί οι κάποιοι ειναι Έλληνες, αυτοί προσλαμβάνουν αυτούς που λες, ποιος φταίει ρε άσχετε; Πριν τους επιτρέψουν να έρθουν εδώ ποιος τα καλλιεργούσε τα χωράφια; ο φούφουτος; Έλληνες τα καλλιεργούσαν άσχετε. Τώρα με 1200.000 Έλληνες άνεργους και παραπάνω δεν βρίσκουν άτομα για τα χωράφια νομίζεις; άιντε από εδώ με τους αγράμματους και κάφρους σχολιαστές της ανοησίας που τους δέρνει.

  4. ΚΛΑΣΙΚΟ ΟΥΓΚΑΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    1. Πρόσθεσε στα 0,60 λεπτά και ΤΡΙΑ από μένα. Μόνο αριστερά (ποτέ ξανά) @ρχιδια σαν και του λόγου σου, μένουν ασυγκίνητα μπροστά στο φόνο φιλησυχων νοικοκυραιων. Αλλά εσείς ξέρετε από αυτά….

    2. @@@@Π@@στης κατσαπλιας είναι σαν και σενα@@@@@@@τανας γιε

      1. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΠΙΤΟΓΥΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ Φ200 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ.

        1. Σε γλενταει όλος ο κόσμος σταλινοφασιστα!!!!!

      1. Ναι Καραπίπα. Έλα να μου πάρεις μία πίπα τώρα κοπρίτη και βλέπουμε.

  5. Οι αριστεροί επειδή έχουν συμφέρον γιατί βγάζουν εκατομμύρια με τους λαθρομετανάστες προσπαθούν να σπείρουν ενοχές στον κόσμο ότι όποιος δεν θέλει τους λαθρομετανάστες είναι ρατσιστής. Αλλά το θέμα δεν είναι ρατσιστικό. Δεν θέλουμε τους λαθρομετανάστες γιατί απλούστατα μια χρεοκοπημένη χώρα με 4 μνημόνια, με ύφεση που τρέχει φέτος το λιγότερο 12%, με ανεργία 20%, με 500 χιλιάδες νέους φευγάτους στο εξωτερικό δεν μπορεί να ταίζει κανέναν είτε είναι από την Αφρική είτε είναι από την Βόρεια Ευρώπη. Και Σουηδοί να ήτανε πάλι τα ίδια θα λέγαμε. Ξεκουμπίδια. Δεν μπορούμε να ταίζουμε κανέναν. Είναι δυνατόν το 70% των Ελλήνων να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, όπως λένε τα Γερμανικά ινστιτούτα, και να ταίζουμε, να δίνουμε σπίτια, περίθαλψη, επιδόματα, δωρεάν ρεύμα σε χιλιάδες λαθρομετανάστες χαραμοφάηδες που μας λένε και μαλάκες? Είτε είναι από την Ασία ή την Αφρική ή τον Καναδά ή το Λουξεμβούργο, όποιας ράτσας και να είναι η απάντηση είναι μία: Ξεκουμπίδια. Αρκετά μας ρουφήξατε το αίμα. Τραβάτε στις πλούσιες χώρες να σας ταίσουνε.

  6. Και ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ!

    1. Άμα είναι Έλληνας ας πάει στα πιο σκοτεινά μπουντρούμια και να τον δώσουν στον λαό για λιντσάρισμα!
      Αν είναι αλλοδαπός δεν έχει κανένα μα κανένα Δικαίωμα μα κανένα Δικαίωμα ρε Αλήτη όμως !!
      Κάντε ντα αλλού αυτά ρε τσογλάνια κάντε αλλού ρε. Τι είστε εδώ , σα πολύ θάρρος έχετε πάρει και έχουνε παρεξηγηθεί πολλά πράγματα σε αυτήν την χώρα. Άκου τι είπε ρε ο Αλήτης αν είναι Έλληνα στο θα λέγατε … Ρε άντε στο Γεροδιάολο εσύ και η απορία σου μαλακιασμένο

      1. Χρυσόστομε! Πήξαμε στις πουστάρες και τους Μισέλληνες που είναι από ξεκωλοσπιτα!!

      2. Καλύτερα; να ακούω για ελληνες π; Ρα όλο το αστυνομικό ρεπορτάζ που αφορά αλβανούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Πακιστανους, Αφρικανους και το κακό συναπαντημα

    2. Και Έλληνας να είναι ο δράστης, η Ελλάδα μας ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      Οποιου ΔΕΝ του γουσταρει στα τσακίδια ή στα χοτσποτ στα λαθροπιθήκια να γλεντήσει ο πάτος του!
      Καθίκια Μισέλληνες..

  7. Κάποτε στην Πάτρα σφάξανε κάποιον και έγινε σεισμός τώρα έγινε ξανά και θα γίνει και ξανά και ξανά γιατί ο Έλληνας δεν υπάρχει και γεμίσαμε παντού μουνόπανα ανθελληνικά σκουλήκια

    1. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΟΡΚ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ…Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, ΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ…..ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….

  8. Η κυβέρνηση ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί να απελαθεί μαζικά άπαντες αλβανικής υπηκοότητας άσχετος αν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο η ελληνοποιημενους ακόμα και στα αγενητα παιδιά τους τέτοια εγκλήματα δεν τα κάνει καμία άλλη φυλή σε τέτοιο βεληνεκές μετά είναι οι μεξικανοι και σφράγισμα συνόρων με Αλβανία άσχετος κυβερνήσεως να μην μπορεί να ανακαλέστει δήμευση περιουσίας τους με νόμο υπέρ δημοσίου μέχρι και το τελευταίο σπορακι

  9. Στην χωρα του ξεφραγου αμπελιου ολα αυτα συμβαινουν γιατι η “Δημοκρατια” ειναι ειλωτας της ΕΕ. Και το κρατος διηκειται απο ψευτοελληνες που τσακωνονται στη βουλη για το πιος πηρε παραπανω μιζες. Διωξτε ολους τους λαθροεποικους αμα θελετε να σωθειτε

Comments are closed.