ΑΝΘΡΩΠΟΙ …ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! ΝΕΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ – “ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ” – “ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ” ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ – ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Κοινοποίηση:
Λινού

«Καμπανάκι» για μία συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα!


Την ώρα που όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στο εμβόλιο της AstraZeneca, μετά την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να συστήσει την αποφυγή του εμβολίου για τους κάτω των 60, μία νέα «βόμβα» μας έρχεται από ειδικό.

Ο λόγος για την καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, η οποία μιλώντας στο Sputniknews έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για άλλο ένα εμβόλιο που μπορεί να προκαλέσει τις ίδιες πιθανές παρενέργειες.
Σύμφωνα με το sputnik, το εμβόλιο αυτό δεν είναι άλλο από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson!

Η ίδια επέστησε την προσοχή κυρίως στις γυναίκες κάτω των 50 ετών, τονίζοντας πως για αυτές οφείλεται η προειδοποίησή της:

«Αυτό που δεν λέγεται ακόμα από την Επιτροπή είναι ότι και το Johnson & Johnson έχει τις ίδιες πιθανές παρενέργειες στις νέες γυναίκες. Αν και είναι μονοδοσικό -κάτι που μειώνει τον κίνδυνο της νόσησης- είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσουν παρενέργειες. Αν ήταν έξυπνη η Πολιτεία, θα έλεγε το εξής απλό: Να κάνουν οι νέοι άνδρες το Johnson & Johnson, ενώ οι νέες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer και της Moderna».

Η κα Λινού μάλιστα αποκάλυψε πως αρκετές νέες γυναίκες γλίτωσαν από το εμβόλιο της AstraZeneca μετά από προειδοποιήσεις της, διευκρινίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό πως μετά τη χθεσινή οδηγία από την Επιτροπή Εμβολιασμών θα αποφύγουν τον κίνδυνο γυναίκες κάτω των 50 ετών.

Θυμίζουμε πως με το μονοδοσικό της J&J έχει εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός στα περισσότερα νησιά μας ήδη από την άνοιξη, ενώ ακολούθησε το «άνοιγμά» σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και άνω των 45 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Και μόνο που αλλάζουν γνώμη συνέχεια παίζοντας με ανθρώπινες ζωές είναι φανερό,τι γίνεται . Αλλά και πόσο ανόητοι είναι αυτοί που τα τρώνε αμασητα!!!!!!

  2. Ηλίθιοι υπάρχουν στο 90 % της ελληνικής κοινωνίας..Και είναι ηλίθιοι επειδή δεν αντιδρούν,δεν ψάχνουν- μελετούν, είναι επιρρεπείς στα μπουρδελοκάναλα,ψηφίζουν χωρίς νόημα,δεν σέβονται,δεν μπαίνουν στη θέση των άλλων,κ.τ.λ..Οι ηλίθιοι είναι χειραγωγησιμοι..Μπολιάστε τους και μετά δώστε τους τα ειδικά προνόμια….

  3. έχουν πάρει γραμμή να στηρίζουν τα εμβόλια mRNA. Στην πραγματικότητα οι διαφορές σε παρενέργειες είναι μικρές έως ασήμαντες. Το πρόβλημα είναι η ίδια η ακίδα, που αποδείχθηκε ότι είναι νοσογόνος. Είτε την δημιουργήσεις με mRNA είτε με αδενοιό που φέρει το RNA γονίδιό της, το αποτέλεσμα είναι να μολύνεις τον οργανισμό με ακίδα.

  4. Βαράτε μπόλια ρε! Ο Κούλης, ο Νίκος, ο Σωτήρης, ο Γιώργης ο περιπτεράς, η Σία και τ´ άλλα παιδιά ξέρουν

  5. Σύμφωνα με την κυρία αυτή όλα τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, μόνο της Φάιζερ είναι το καλό το πράγμα. Και η τηλεόραση τα ίδια, όταν πεθαίνει κανείς μόνο αν έχει κάνει Αστρα Ζενεκα αναφέρουν την εταιρεία, ποτέ της Φάιζερ. Κάπου διάβασα ότι η εταιρεία της κυρίας αυτής χρηματοδοτείται από την Pfizer. Μπα, κακεντρέχειες, ασυσχέτιστο θα είναι και αυτό, όπως οι θάνατοι μετά από κάποιο εμβόλιο.

  6. Ρε κοίτα να δεις που θα τους βγάλουν και ήρωες στο τέλος….
    Ποιο ξεφτίλα και ηλίθιος άνθρωπος από τα δίποδα νεοέλληνες δεν νομίζω να υπάρχουν. Ακόμη και τα πακι ειναιμπιο έξυπνα από εμάς.

  7. Καταρχήν, μπορεί η λινού να ήταν υποψήφια του τουρκόφιλου γιωργάκη και τώρα να είναι με τον σύριζα, αλλά και οι υπόλοιποι ακαταδίωκτοι είναι με τον κούλη, οπότε δεν έχουν καμία αξιοπιστία. Είναι καμμένα χαρτιά με τόσα ψέματα που έχουν πει. Όσο για τον φίλο που τα χώνει στο μακελειό, ας ξέρει ότι ο στέφανος λέει την αλήθεια και δεν παίζει το παιχνίδι του συριζα. Δυστυχώς ο κούλης και η παρέα του εφαρμόζουν την πολιτική του σύριζα ζητώντας την εφαρμογή των πρεσπών που δεν την εφαρμόζουν ούτε οι σκοπιανοί! Ενώ έχουν τη χρυσή ευκαιρία να την καταγγείλουν, μιλάνε σαν τον κοτζιά! Και στηρίζουν και την ευρωπαική προοπτική των σκοπίων! Και γεμίζουν τη χώρα λαθρομετανάστες σαν τον πινόκιο τσίπρα. Δες την πραγματικότητα φίλε.

  8. Ὅσο μοντάζ καί νά κάνεις στή φωτογραφία νά προκαλέσης κῦρος,τό ἀποτέλεσμα τῆς ἀναξιοπιστίας τοῦ greek δέν δύνασαι νά τό ἀλλοιώσης,μπουζουκοκέφαλε.

  9. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΛΙΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΣΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ!!! ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ

  10. Ὅσο μοντάζ καί νά κάνεις στή φωτογραφία νά προκαλέσης κῦρος,τό ἀποτέλεσμα τῆς ἀναξιοπιστίας τοῦ greek δέν δύνασαι νά τό ἀλλοιώσης,μπουζουκοκέφαλε.

  11. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ DNA ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟ Η ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΧΙΜΑΙΡΑ ΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!

  12. Άν η πολιτεία ήταν έξυπνη ( ή, μέ δικά μας λόγια, δέν ήταν δόλια ) ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ!!!

  13. ειχε προταθει για υπυργος υγειας απο συριζα οποτε ειναι λογικο να προσπαθει να προκαλεσει ανατατωση
    να κυβερνουσε συριζα θα χαν φερει το κινεζικο και θα λεγε καλο ειναι βαρατε το
    τωρα γιατι το μακελειο κουβαλα νερο σε καθε συριζαιο ειναι αξιοπεριεργο
    το τζονσον στατιστικα δινει δεκα φορες πιο σπανια προβλημα του ζενεκα. Και στο ζενεκα βεβαια σε 1 εκ εμβολια 2 θανατους ειχαμε
    ας μας πει η λινου αν αυτο το μυριο κολλαγε κορωνα ποσοι θα ζουσαν
    αφου τελικα ολοι θα το περασουν η κανοντας εμβολιο η αρρωσταινοντας

  14. Το κύριο όπλο-φονιάς του κορωνοιού είναι η πρωτείνη-ακίδα, η οποία τελικά δημιουργείται ή εισάγεται απευθείας στον οργανισμό από όλα τα εμβόλια!!!!! Συμπέρασμα??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Δεν εισάγεται απευθείας η ακίδα. Εισάγεται είτε η εντολή mRNA είτε το DNA το οποίο μετά δημιουργεί την εντολή mRNA. Αυτή η εντολή διατάσσει το κύτταρο να αρχίσει να παράγει τις κορωνοακίδες.

  15. έχουν το ακαταλόγιστο να λένε ότι θέλουν χωρίς να τους διώκει κανείς!!!!

  16. Εμβόλιο χιμαιρικού DNA αδενοϊού είναι και το J&J. Ακόμα και η ποιότητα των παραγόμενων κορωνοακίδων αμφισβητείται. Μπερδεύεται τελείως το κύτταρο με το εισαγόμενο DNA απ’αυτού του τύπου τα εμβόλια.

Comments are closed.