ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ στην Θεσσαλονίκη: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου

Κοινοποίηση:
στρατος_κοσμογλου_ιστιοπλοοια

Βαθιά θλίψη και οδύνη επικρατεί στην ελληνικό αθλητισμό και την ιστιοπλοΐα για τον θάνατο του πρωταθλητή της ιστιοπλοΐας Στράτου Κοσμόγλου μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κορυφαίος αθλητής από την Περαία τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, στα μικτά πληρώματα του tornado με την Μαρία Βογιατζοπούλου.

Επιπλέον, ήταν πατέρας δύο παιδιών και δάσκαλος ιστιοπλοΐας.

Παρακάτω η ανάρτηση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης – ΝΑΟΚΘ στο Facebook:

«Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη».

grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κριμα. Όπως κι αν έχει, πολύ κριμα. Καλό του ταξίδι.

  2. Από Δεκέμβριο 2020 γνωρίζουμε από τα επίσημα έγγραφα του ΕΜΑ όπως είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του, ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα “μπόλια” δεν είχε μελέτη καρκινογενέσεων, γονιδιοτοξικότητας, επίδραση στην αναπαραγωγή (το μόνο τεστ ήταν σε αρουραίους) & εγκυμοσύνη, συμβατότητα με φάρμακα.
    Για 3ετή, 5ετή και 10ετή μελέτη παρενεργειών ούτε λόγος, αφού δοκιμάστηκαν σε φάση 2 μόνο 2 μήνες και μετά τα έριξαν στην αγορά. Βέβαια γνωρίζουμε, από τις 80.000 σελίδες που έχουν δημοσιευτεί ήδη, ότι σε όσες εγκύους το έδωσαν σχεδόν όλες απέβαλαν και όσα γεννήθηκαν πέθαναν, ενώ τα πειραματόζωα άρχισαν να πεθαίνουν από την Φάση 2.

    Αυτό και μόνο δείχνει ότι είναι όχι μόνο κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλά εκτελούν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

  3. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΜΠΟΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΦΑΤΙΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

  4. οι αθλητές φολιαστηκαν πολύ νωρίς. τα φολια όλων των εταιρειών 3κατηγοριες η κατ με κωδ. που λήγει στο 1 είναι το placebo. αυτό που έκαναν όλα τα……. αυτό με κωδ. που λήγει σε2 κάνει όλες τις φοβερές παρενέργειες κ. κωδ. 3 =>. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  5. Εχασα φιλο μετα το φολοεμβολιο του εβγαλε καρκινο μετα απο 1 μηνα τρεχατε μαλακες και για την 4η δοση

Comments are closed.