ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΜΕ 19ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ

Κοινοποίηση:
irakelio_synth_brother-1024x677

Τα χειρόγραφα σημειώματα των δύο νεκρών αδερφών από το Νέο Ηράκλειο και το περιεχόμενό τους έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο νεκρά αδέρφια, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12). Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, δίπλα στα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο σημειώματα, στα οποία εξηγούσαν τους λόγους, για τους οποίους επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το Mega, πρόκειται για δύο σημειώματα λίγων γραμμών, τα οποία θυμίζουν δήλωση του νόμου 105. Είναι πολύ επιγραμματικά και αναφέρουν συγκεκριμένα: «Εγώ (σσ: το όνομα) δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου» και έπειτα αναφέρουν το λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει να κάνει με τη μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος στον θάνατό τους.
Τα δύο σημειώματα βρέθηκαν στην τσέπη της ζακέτας που φορούσε ο 34χρονος.

Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τελικά ήταν η γυναίκα που πυροβόλησε τον αδερφό της με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας  σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.


Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους. Αρχικά εξετάστηκαν διάφορα σενάρια με το πιο πιθανό, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές, να είναι πως ο αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανέτρεψαν το εν λόγω σενάριο καθώς σύμφωνα με αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οικογενειακη πολυκατοικια διαβαζω Και σημειωμα που δηλωνει οτι δεν ευθυνεται κανει; αλλος γι αυτο; Μαλλον ο αδερφος που ζεο το εκανε για την κληρονομια

  2. Ρε σεις πατε καλα;
    Ποιος λιγικος ανθρωπος οταν φτασει στην αυτοκτονία θα γραψει και εγγραφο δηλωση σαν το ε105;
    Λετε δλδ να τον ενδιαφερει η γνωμη σας οταν φυγει απ αυτη τη ζωη;

  3. Πείτε με ψεκ ή όπως θέλετε, αλλά πολλούς τέτοιους θανάτους βλέπουμε τώρα τελευταία. Αδέρφια να σκοτώνονται. Παιδιά τους γονείς τους, σύζυγοι μεταξύ τους. Βρε μπας και έχουν τρελλίνη τα εμβόλια μέσα?

    1. Πραγματικά. Κάθε ημέρα και κάτι θα γίνει. Για τα δυο αδέλφια , άκουσα πως μετά τον θάνατο της μητέρας τους και όντας άνεργα, δεν άντεξαν άλλο. Ο Κούλης ο γουρλομάτης να τα βλέπει αυτά. Και την ” έκρηξη ανάπτυξης”. Ευχομαι το ιδιο και για τα δικά του παιδιά. Μα τον θεό.

    2. Δεν είναι απαραίτητη αιτία ο εμβολιασμός. Είναι τα πρώτα απόνερα μίας μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης/κατάθλιψης + κοινωνικές επιπτώσεις μίας πανδημίας. Ο Παναγιώτης το έθεσε σωστά: με Οργουελιανά (δηλαδή ψευδή) νούμερα ανάπτυξης του στυλ 8 με 10% μίας χώρας όπου οι περισσότεροι είμαστε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ άνεργοι και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανεργία να πλησιάζει το 40 με 45%, τότε ναι, δημιουργούνται οικογενειακά δράματα.

      1. Έτσι είναι όπως τα λες. Δυστυχώς η ανεργία μαστίζει! Η ψυχολογια του ανθρώπου δεν μπορεί να αντέξει όλο αυτό τον βομβαρδισμό άσχημων συναισθημάτων που μας έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια…και δυστυχώς κάποιες φορές καταλήγει στην κατάρρευση. Κριμα για τα αδέλφια….

  4. Πού την βρήκαν την καραμπίνα ρε παιδιά;;

  5. Γιατί προσβάλλετε το νεκρό, κρύβοντας το πρόσωπο του ;

    1. Απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία μέχρι να βγεί επίσημο πόρισμα ιατροδικαστή και αστυνομικού.

Comments are closed.