ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Σε γηροκομείο στην Ισπανία εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση Pfizer όλοι οι 78 τρόφιμοι και το προσωπικό και μετά κόλλησαν covid19 όλοι – Πέθαναν 7 ηλικιωμένοι ενώ 4 νοσηλεύονται!!

Κοινοποίηση:
ceb8ceb8ceb3ceb8ceb8ceb7ceb7

Τουλάχιστον 7 θάνατοι από covid19 σε Οίκο Ευγηρίας στη Lagartera (Τολέδο) στην Ισπανία.
Τουλάχιστον επτά άτομα, έχουν πεθάνει εξαιτίας μιας έξαρσης covid-19 στο γηροκομείο Lagartera για τους ηλικιωμένους (Τολέδο), τα περισσότερα με προηγούμενες παθολογίες και άλλοι 4 τρόφιμοι παραμένουν στο νοσοκομείο.

Όπως επιβεβαιώνεται από το ίδιο το ίδρυμα, όλοι οι τρόφιμοι συνολικά 78, πλήττονται από το covid-19 και παραμένουν απομονωμένοι στα δωμάτιά τους, και οι 33 εργαζόμενοι εξελίσσονται θετικά και πριν επανέλθουν στη δουλειά τους πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR.
Το κέντρο ανέφερε σε δήλωση ότι «ανά πάσα στιγμή, τα περιοριστικά μέτρα covid διατηρήθηκαν για όλους τους τροφίμους» και ότι «σε απόλυτη διαφάνεια πραγματοποιείται η επικοινωνία με τις οικογένειες».

Από τη διεύθυνση του Ιδρύματος τόνισαν ότι αυτή είναι η «πρώτη φορά» κατά την οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό διαβιούντες σε αυτό, καθώς δεν αγγίχθηκαν κατά τα δύο πρώτα κύματα.

“Στις 13 Ιανουαρίου, όλοι οι τρόφιμοι, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του γηροκομείου, εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer και μετά από έξι ημέρες τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται σε δέκα από τους τροφίμους”, εξήγησε.

Πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό των εργαζομένων, άρχισε η άδεια ασθενείας και αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι σχεδόν όλα τα κρούσματα οφείλονται στο covid-19.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κέντρο ελέγχει την κατάσταση παρακολουθώντας τους πληγέντες τροφίμους και στις 21, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των ασθενών αυξανόταν, έλαβαν την απόφαση, με την έγκριση της διαχείρισης Talavera de la Reina, να «τους απομονώσουν όλους στα αντίστοιχα δωμάτιά τους, “ξεκινώντας έτσι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης κατά του covid-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, το κέντρο ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας για την κατάσταση, καθώς και την απόφαση για τη διεξαγωγή δοκιμής PCR σε όλους τους ηλικιωμένους. Τα αποτελέσματα, γνωστά στις 25, έδειξαν ότι όλοι οι κάτοικοι ήταν θετικοί εκτός από έναν.

Η δήλωση δείχνει ότι η δεύτερη δόση του εμβολίου έχει προγραμματιστεί για την επόμενη 3η Φεβρουαρίου και η PCR έχει προγραμματιστεί για την 5η.lavanguardia 31.1.21

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οχι μόνο στήν Ισπανία σέ όλο τόν κόσμο πεθαίνουν τά γερόντια μέ τήν τοξική ένεση τού Εβραίου Μπουρλά.Μόνο στήν Ελλάδα δέν πεθαίνουν, διότι έχουμε διακεκριμένους λοιμωξιολό-
    γους.Τήν μπογιατισμένη κυρά Παγώνα,τόν ερασιτέχνη νεκροθάφτη Νικόλα Σύψα τόν Σωτήρη, τόν Μαγιορκίνη καί πολλούς άλλους.
    Γιάννης Λάκων

  2. Απορώ γιατί αποτελεί είδηση το ότι πέθαναν απο κορονοιο ή μολύνθηκαν από κορονοϊό κάποιοι που είχαν κάνει το εμβόλιο πριν μερικές μέρες?
    Θεωρώ ότι είναι γνωστό σε όλους μας πως το εμβόλιο για να δημιουργήσει ανοσία στον οργανισμό μας χρειάζεται κάποιο χρόνο κάποιες μέρες. Το συγκεκριμένο εμβόλιο για τον κορονοιο παρέχει ανοσία στη γύρω στις 8 με 12 ημέρες μετά την δεύτερη δόση.

Comments are closed.