[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών – Ελέγχονται δύο ακόμα άτομα – Ο απίστευτος λόγος που δεν βάζουν σε καραντίνα το προσωπικό

Κοινοποίηση:
ektakto

Αναστάτωση επικρατεί στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) μετά την ανάκληση της απόφασης να τεθούν σε καραντίνα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον ε.α Αξιωματικό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, η απόφαση ήρθη ελλείψει προσωπικού και μόνο 3 άτομα θα τεθούν σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Το βράδυ της Κυριακής ελήφθη ένα ακόμα δείγμα προς εξέταση για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για άνδρα.

Πρώτη Ενημέρωση 20.14: Συναγερμός έχει σημάνει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εν αποστρατεία Αξιωματικό. Ο άνδρας εισήχθη αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, ελήφθη δείγμα το οποίο και εστάλη για έλεγχο το πρωί της Κυριακής, όπου βγήκε θετικό.

Ο ε.α Αξιωματικός το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία»,(Νοσοκομείο αναφοράς). Δεν έχει διευκρινιστεί η “πηγή” μετάδοσης του ιού, ενώ ο ασθενής δεν φέρεται να έχει ταξιδέψει προσφατα στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ελέγχεται ώς ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για γυναίκα που εμφάνισε πυρετό. Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Αυστρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: