ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ’89!! “Έλα να αποφασίζουμε μαζί” – Πρόταση συγκυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ που πριν μία εβδομάδα ζητούσε εκλογές…

Κοινοποίηση:
670dfa70-faee-443a-bf5b-286bb3fdd6c1

Λίγες μέρες μετά την επίσημη διατύπωση του αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα για παραίτηση Μητσοτάκη και διενέργεια πρόωρων εκλογών για να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε θέλει, αλλά και ούτε μπορεί -όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ- να διαχειριστεί αποτελεσματικά την πανδημία και τα άλλα μέτωπα της κρίσης όπως η ακρίβεια κλπ, ο υγειονομικός σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτείνει εθνική συνεννόηση!

Συγκεκριμένα ο ένας εκ των 30 συμβούλων του think tank του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Αιματολογίας στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τηλεφωνήσει τον Αλέξη Τσίπρα για να σταλεί το μήνυμα ότι «είμαστε σε εθνική κρίση».

Ο κ. Γεροτζιάφας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει πρωτοβουλία και να καλέσει στο τηλέφωνο τους κυρίους Τσίπρα και Κουτσούμπα, προκειμένου ο κόσμος να αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη εθνική υγειονομική κρίση».

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για την απαίτηση διαμόρφωσης μιας «εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας» λέγοντας ταυτόχρονα ότι ναι μεν «η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή αρνείται να φτιάξει στρατηγική» όμως «τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ Πλεύρης είναι σε καλή κατεύθυνση γιατί αποδέχεται το γεγονός ότι χρειάζεται στρατηγική».

Μάλιστα ο κ. Γεροτζιάφας δήλωσε ότι «η πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να ακούσει αυτά που λέμε οι επιστήμονες και να βάλει μπροστά στις ευθύνες τους, τους πολιτικούς, έτσι ώστε να χαράξουν κοινή στρατηγική. Το κράτος έχει ευθύνη όχι απλά να ενημερώνει αλλά να βάζει φίλτρα και φραγμούς, γιατί βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. η καλύτερη τακτική για να βγει ο Ανδρουλάκης με 200% στις εκλογές… τι ζούμε πια!

  2. Στον τοιχο και τους δυο εθνοπρωδοτες χωρις ελεος στα δυο μετρα και στον σταυρο ,στους ξεπουλιμενους

  3. ολα γινονται για να παρουμε δανεια απο ευρωπη ,και να υποθηκευσουμε το μελλον των απογονων μας με μνημονια

  4. Ο/Η και μόνο που το λέει ο σταλινοναζιστής βλακοτζάφας λέει:

    δείχνει πόσο βλαπτικό είναι

  5. Αλεκθη Αλεκθη ο κωλος σου να φεκθει! Υποθηκευσες ολη τη πατριδα με τον συναγωνιστη Μπαρουφακη μεχρι και τα δισεγγονα μας! Αντε και στο διαβολο λοιπον και το κριμα στα παιδια σου!

    1. Ο Αλέξης είναι ο Καλύτερος Πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ μαζί με τον Αντρέα! Ψυχάρα! Μεγάλη Καρδιά!
      Μακάρι να τον έχει πάντα ο Θεός καλά, αυτόν και την Υπέροχη Οικογένειά του!
      Ό,τι Καλύτερο για τα παιδάκια του! Να είναι πάντα Γερά κι Ευτυχισμένα, να έχουν Αγάπη και Καλοτυχία στη ζωή τους!

  6. Κοψε δυο τρομπες!! Αυτοι σου αξιζουν αχρηστε ραγια!! μην ξεχασεις να τους ξαναψηφισεις!!

  7. Και βέβαια Δ Ε Ν ξεχνάμε ότι ο κος Λουκάς Παπαδήμος, είχε αναλάβει (11-11-2011 έως 16-05-2012) την προεδρία της κυβερνήσεως, μετά από την αγαστή συνεργασία της (προηγούμενης) κυβερνήσεως των Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) ως κυβέρνηση, μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση της Ν.Δ., καθώς και το ΛΑ.Ο.Σ. Το έχουμε ξαναδεί το έργο κύριοι !!!!

Comments are closed.