ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΤΡΟΠΑΡΙΟ” ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!! “Γιατί δεν πρέπει να κολλήσουν κορονοϊό όσοι έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση”

Κοινοποίηση:
em

“Καμπανάκι” κινδύνου από τον καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο λόγω των μεταλλάξεων του κορονοϊού. Τώρα ξαφνικά τα εμβόλια δεν μας… θωρακίζουν αλλά θέλει αυξημένη προσοχή. Λίγες ώρες μετά το χαμό του Θεόδωρου Κατσανέβα από κορονοϊό που είχε κάνει τη πρώτη δόση του εμβολίου.

Το τροπάριο λοιπόν αλλάζει και μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του ότι πλησιάζουμε στο τέλος της, το οποίο ενδέχεται να έρθει μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο «δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε τα πάρτι», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.
Αφού υπογράμμισε, έτσι ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται», εκτίμησε ότι κάποια από αυτά «θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους», καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια.

«Προσοχή σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου»

Αναφερόμενος, δε, στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση χωρίς να έχουν αποκτήσει ακόμα καλή ανοσολογική απάντηση τόνισε ότι «προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν», ενώ «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού».

«Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος, είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε», εξήγησε. Αυτή η άποψη έρχεται ξαφνικά λίγες ώρες μετά το θάνατο Κατσανέβα που είχε κάνει πέντε μέρες νωρίτερα την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Ακολούθως, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι «επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές που γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα».

«Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα πάντα με τον καθηγητή, τα μεταλλαγμένα στελέχη πιστεύεται ότι παρήχθησαν «εν πολλοίς σε ανθρώπους ανοσοκατασταλμένους που επί μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν τον ιό μέσα τους κι ενώ είχαν αντισώματα δεν ήταν πολλά έτσι ώστε να μπορέσουν να τον νικήσουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού». Ωχ το μάτι μου! Κόβεσαι ρε, δεν παίρνεις πτυχίο με τις ηλιθιότητες που λες!!!

  2. Μπερδεψε τα ψεμματα του ο γιατρος της πλακας και πεταξε ενα σωρο ασυναρτησιες για να δικαιολογησει το θανατο και τις βεβαιες μεταλλαξεις που προκαλουν τα μπολια και το φωναζουμε καιρο.
    Ας τον βοηθησω εγω που δεν ειμαι γιατρος. Ο Κατσανεβας λοιπον πεθανε -οπως θα παει και η Κατσελη κλπ κλπ- εξαιτιας του μπολιου και τιποτα απο οτι λεει ο μουφας γιατρος δεν ισχυει.

  3. Απο τους εμβολιασμους δημιουργουνται οι μεταλλαξεις,το λενε ξενοι ειδικοι εδω κ μηνες κ τα λαμογια εδω τους λεγανε ψεκασμενους!!!Εχει χαθει η μπαλα,ειναι μεγαλα λαμογια,μονο γιατροι δεν ειναι αυτοι που βγαινουν στα τηλεπαραθυρα!Πληρωμενοι δολοφονοι ειναι κ αυτη πρεπει να ειναι η κατηγορια οταν ερθει η ωρα…

  4. 5 μερες μετα τον εμβολιασμο του πεθανε!!!! Και ποιος μας λεει σιγουρα οτι δεν πεθανε απο παρενεργεια οπως πεθαινουν κι αλλοι και τα κρυβουν…;

  5. Dr από το καλάθι των Lidl, ούτε ξέρει τι του γίνεται, ούτε μπορεί να δικαιολογήσει με λογικά επιχειρήματα τα φευγατα που λέει … Μήπως το να μην κάνουμε ούτε το 1ο , ούτε κανένα εμβόλιο είναι καλύτερο και να μην μπλέξουμε με τις μεταλλάξεις του ιού? Το παραμύθι πάει κορονωιος…!!!

  6. RT 9.5.2021
    Νορβηγία:23 άτομα πέθαναν λίγο μετά τόν πρώτο εμβολιασμό μέ εμβόλιο τής Pfizer/Biontech.
    Θρομβόσεις,εγκεφαλικές αιμορραγίες,εμφράγματα,παραλύσεις προσώπου.Τό ινστιτούτο Πάουλ
    Ερλιχ δηλώνει 5.000 χιλιάδες βαριές παρενέργειες καί 524 νεκρούς.Τούς σοβαρούς κινδύνους μέ άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες κρατεί τό ινστιτούτο μυστικό.
    Γιάννης Λάκων

  7. ΣΩΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ! Μετά τό ΠΑΡΑΜΎΘΙ ότι “όποιος εμβολιάζεται καί νοσησει από τόν Παρανοϊό, τήν περνάει ήπια καί σίγουρα ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”…άρχισαν τά εάν καί εφόσον διότι δέν ξέρουν Τί τούς ΓΊΝΕΤΑΙ ! Πετάνε καί καμμιά μετάλλαξη γιά νά καλύψουν τά νώτα τους, μήπως τούς κάτσει καμμιά στραβή !!!

Comments are closed.