ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑμΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΙΩΣ …ΔΡΟΜΟ!

Κοινοποίηση:
domna

Σωρηδόν έρχονται οι καταγγελίες για το «μπλόκο» που επιβάλλουν στα παιδιά ΑμΕΑ οι …εγκύκλιοι της Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία τέλος Αυγούστου- κοινώς μόλις λίγες ημέρες πριν ανοίξουν σχολεία και δομές- υπέγραψε σχετική και «κατάπτυστη» όπως την χαρακτηρίζουν οι γονείς διάταξη για υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών ΑμΕΑ
Διαβάστε την καταγγελία γονέα:

«Μας ενημέρωσαν από το Ι.Π.Α.Π. Θεοτόκος, ότι με εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, όλα τα νεοεισερχόμενα παιδιά (και ο γιος μου μέσα) πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως για να γίνουν δεκτά στο κέντρο διημέρευσης. Η κα Μιχαηλίδου, στις 31/8/21 υπέγραψε μια κατάπτυστη, για τα παιδιά μας ΑμεΑ, εγκύκλιο περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και μη προσέλευσης ( εκδιωγμό ) στο χώρο των δομών ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ, όλων των ανεμβολίαστων ωφελούμενων.

Όπως καταλαβαίνετε μου ήρθε εγκεφαλικό, το παιδί μου είναι 16 χρονών, δεν έχει πάθηση αλλά έχει νευροαναπτυξιακή διαταραχή, πώς θα του κάνω το εμβόλιο? Για αυτά τα ανήλικα παιδιά αυτών των παθήσεων, δεν έχουν γίνει επαρκείς μελέτες..
Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε σε σοκ. Το παιδί μου θα πήγαινε για πρώτη φορά στη Θεοτόκο. Τώρα είναι καταδικασμένο να μείνει σπίτι τελικά. Γιατί η υποχρεωτικότητα αυτή σε αυτά τα παιδιά?? Η κοινωνικότητα τους είναι σε χαμηλά επίπεδα, κινδυνεύουν λιγότερο από τα νευροτυπικά παιδιά..Γιατί το τετελεσμένο?? Σε ανάπηρα και ανήλικα παιδιά??
Είμαστε σε απόγνωση, τα ανάπηρα παιδιά μας στο σπίτι, μακριά από την τόσο απαραίτητη δημιουργική τους απασχόληση!!! Είναι δυνατόν?? Τα παιδιά μας δεν μπορούν να μείνουν σπίτι…
Με εκτίμηση, Δρ. Σάββα Ιουλία, Εκπαιδευτικός, Νευρογλωσσολόγος»

 

Απ. Μακελειό: Μόλις πριν λίγες ημέρες, υπεγράφη διάταξη από την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, [άρθρο 206 του ν. 4820/2021 (ΑΊ30)] «για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας […] κάθε ωφελούμενος που εισέρχεται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και στα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) πρέπει υποχρεωτικά να είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού COVID-19, τηρουμένων των οδηγιών εμβολιασμού, ανά ηλικιακή ομάδα, όπως αυτές έχουν καθοριστεί από την αρμόδια επιτροπή εμβολιασμού. Δεν έχουν υποχρέωση εμβολιασμού όσοι έχουν αποδεδειγμένους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργειά του σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στηνυπ.αρ.Δ1α/Γ.Π.οικ.50993/2021 (ΦΕΚ 3794, τ.Β’) ΚΥΑ». Πάνω σε αυτή τη διάταξη, εφόσον «εισέρχεται» κάποιος σε αυτές τις δομές, έχουν βασισθεί για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Γνωρίζετε κυρία υπουργέ τι σημαίνει η παραμονή στο σπίτι αυτών των παιδιών;. Η απόφασή σας δείχνει ότι δεν έχετε ιδέα για ποιο θέμα αποφασίζεται. Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτισμός και νοητική υστέρηση;. Η επικοινωνία για τα παιδιά αυτά είναι ζήτημα ζωής. Την εκπαίδευσή τους την περιμένουν με τόση χαρά… αλλά δυστυχώς ζείτε στην γυάλα σας. Ανακαλέστε για να περισώσετε κάτι από την υστεροφημία σας. Διαφορετικά θα μείνετε στην ιστορία της πολιτικής της πατρίδας μας ως χιτλερικό απόβρασμα που ξεβράστηκε στην πατρίδα μας μετά από τόσα χρόνια.

  2. Τσιμπούκι@ ο τίγρης……πισωκολλητ@ ο Ανάργυρος……πίπ@ς η Δόμνα……

  3. Ερώτηση: ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΩΝ εξαιρούνται?

    Απ’ ότι ξέρω οι λαθρομετανάστες που είναι μουσουλμάνοι στο 99% ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ να κάνουν το φιζερ για θρησκευτικούς λόγους. Θέλουν μόνο το κινέζικο που δεν το έχουμε.
    Λοιπόν ξαναρωτάω….οι περιορισμοί των παιδιών χωρίς εμβόλιο ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ???

  4. Αυτή η βρωμιάρα δεν ήταν που έλεγε ότι τηs αρέσει να αλλάζει τουs άντρεs σαν τα πουκάμισα?Oυστ πατσαβούρα,αχώνευτη γουρλομάτα.

  5. Ναι “κινδυνεύει” η δημόσια υγεία με διασπορά από τα ΑΜΕΑ, γιατί ως γνωστόν η ελληνική κοινωνία τα έχει αγκαλιάσει, τους έχει εντάξει εργασιακά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά στο σύνολο και σε όποιο μέρος και να σταθείς αντικρίζεις ευτυχισμένους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες που τις ικανοποιούν οι δομές του κράτους….. Κρίμα το αίμα που έδωσαν τόσοι ήρωες για την Δημοκρατία για την Ελλάδα μας. Αν ζούσαν σήμερα ούτε το ΣΑΛΙΟ τους δεν θα χαράμιζανγια δαύτους…..ΑΙΣΧΟΣ

  6. Πουτανες στα κρεβατια σας εκει ειναι η θεση σας πρωτα θα ζησετε μια μερα με ενα παιδι ΑΜΕΑ και μετα θα κανετε δηλωσεις
    ΧΜ

  7. Ελεος…Βοηθεια…Ενας ,καποιος ,οτιδηποτε ….Να τους μαντρωσει ,ολους αυτους τους σατανολατρες …που ασυλο – κρυβονται μεσα στο κυνοβουλιο τους , και κατεθειαν στο δρομοκαΐτειο ,δαφνη , Φυλακη. Ενας Ρε Υπαρχει ?!

  8. περιμενε κανεις κατι διαφορετικο απο την αγραμματη αμορφωτη ηλιθια, του βλαμμενου?

  9. Στο Αμερικα μπουκαραν σε αυλες και σπιτια και το κουμπωναν στα καημενα με συνοδεια μπατσων και με νοσοκομους να τα κρατανε με την βια .

  10. ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ…

  11. Παλιοπατσαβουρα κωλοεβραια ουστ από τον τόπο μας

  12. Μωρή πατσαβούρα που κάνεις και την γκόμενά μωρή ξεφτιλισμένη φασίστρια που απέκλησες από τις δομές τους ΑΜΕΑ επειδή δεν έκαναν τα εμβόλια θανάτου.
    ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΒΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!@

  13. Εκβιασμός δια της μεθόδου του ΣΥΡΙΖΑ… έχουν πολλά κοινά τελικά

  14. Αν δεν ξεσηκωθουμε δεν πρεπει να βλεπουμε τα παιδια μας καταματα ….απο την ντροπη πιυ τα σφησαμε στα νυχια απατεωνων και πωλητων της Ελλαδας

  15. Αφού χαίρονται διότι ο εκβιασμός τους πετυχαίνει. Αυτοί το μόνο που βλέπουν είναι τα ποσοστά των εμβολιασμένων. Όλα τα άλλα (ανθρώπινα δικαιώματα πχ,συναίνεση σε ιατρική πράξη κλπ) τους είναι αδιάφορα.

  16. Η τσιμπ…υκλου εχει μπλεξει τα αυγα με τα πασχαλια…..Δεν ασχολησαι κηρα μου καλητερα με τον επομενο και μεθεπομενο γκομαινο σου που τους αλλαζεις σαν τα μπουκαμησα τεττοιοι μαλακες πουνε να ησυχασουμαι και εμεις απο τις φασιζουσες νοοτροπιες σου στο μπουρδελο που νομιζεις για υπουργειο

  17. πως γινεται ρε παιδια σε αυτο το υπουργειο να ειναι παντα ατομα που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους τι σκατα ξερουν αυτοι απο τα προβληματα των εργατων βαλανε αυτην που μονο για ταινια του sirina κανει

  18. Ήθελα να ‘ξερα ρε ξεδιάντροπα ΤΣΟΛΙΑ όλα σας… ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ. Σας βλέπει ο Θεός τι κάνετε, όπως όλοι μας ούτε εσείς θα ξεφύγετε από την Κρίση Του!!

    1. Να σε ρωτησω Δομνα…
      Οταν τον παιρνεις γερνεις;

  19. Λιγα τα ψωμιά σου τσουτσέκι,,,για ποσο ακόμα νομίζεις θα είστε κυβέρνηση βρωμιάρα ?,,μετά να σε δω πως θα κυκλοφορείς εξω,, ( Δες Χατζηδάκη ) χάπατο !

  20. Αφού δεν ξεσηκώνεται ο λαός μόνο προσευχή
    Μπορεί να μάς σώσει από το διάβολο

  21. Τα παιδιά θα τα εξετάσουν πριν, αν θα αντέξουν αυτή τη πράξη στον οργανισμό τους? Απλή ερώτηση κυρία μου.

  22. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σιχαμερα σκυλιά που δεν σέβονται ούτε μικρά παιδιά με αναπηρίες.Ακομα και αυτά έχουν βάλει στο μάτι για να βγάλουν και άλλο χρήμα.

  23. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοβρώμαςκαιδυσωδίας! Θα μάθεται να ψηφήζετε καθάρματα.

  24. Η πλέον αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Υπηρέτες της ΝΤΠ.

  25. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΑΙ Από ΑΥΤΑ!!! ΜΑΜΩΝΑΔΕΣ!!

  26. ΦΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ!!! Αυτη η …κυρια ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ??? ΔΕΝ διαβαζει για τους θανατους στα ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΥΑ?? ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΤΩΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΩΠΟΤΗΤΑΣ!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ !!! ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

  27. αυτα στα παιδια της να τα κανει και απο 10 μπολια στο καθε παιδι της να χωσουν

Comments are closed.