ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;;; Έρευνα για δύο άνδρες στην Ιρλανδία που πήγαν ΝΕΚΡΟ στο Ταχυδρομείο για να πάρουν τη σύνταξή του

Κοινοποίηση:
ΨΣΨΣΨ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία, όταν κάποιοι φαίνεται ότι πήγαν έναν νεκρό άνδρα στο ταχυδρομείο για να εισπράξουν τη σύνταξή του.

Σύμφωνα με τους Irish Times, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας μπήκε στο ταχυδρομείο του Κάρλοου το πρωί της Παρασκευής και ζήτησε να εισπράξει τη σύνταξη εκ μέρους ενός άλλου.

Όταν το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι ο συνταξιούχος θα έπρεπε να είναι ο ίδιος παρών, ο άνδρας έφυγε και επέστρεψε έπειτα από λίγο, μαζί με άλλους δύο, από τους οποίους ο ένας ήταν περίπου 60 ετών.

Οι δύο νεότεροι, σύμφωνα με τις πληροφορίες ζήτησαν τη σύνταξη του τελευταίου, τον οποίο όπως όλα δείχνουν στήριζαν όρθιο.

Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, οι δύο νεότεροι έφυγαν και άφησαν εκεί τον 60χρονο.

Το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο κι έτσι επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του άνδρα. Η αστυνομία σημείωσε ότι διερευνά τις συνθήκες του «ανεξήγητου θανάτου ηλικιωμένου άνδρα», χωρίς να κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για το συμβάν στο ταχυδρομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: