ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ; Το Κίεβο δεσμεύεται να τιμωρήσει πολύ σκληρά τους στρατιώτες που είναι ένοχοι εγκλημάτων πολέμου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Τουρκία ολοκληρώθηκε.

Η ουκρανική αντιπροσωπεία επιβεβαίωσε ότι η Ουκρανία έχει δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να λάβει τα πιο σκληρά κατά των Ουκρανών στρατιωτών και παραστρατιωτικών μέτρων που είναι ένοχοι για συνοπτικές εκτελέσεις Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου.

Η Τουρκική πηγή που γνωρίζει τις συζητήσεις είπε ότι η ουκρανική κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει να καταδικάσει τον θάνατο τους στρατιώτες που είναι ένοχοι για κακοποιήσεις κατά αιχμαλώτων πολέμου .

Πρωτότυπο κείμενο ΕΔΩ.

Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν καταχρήσεις σε βάρος Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου κατά την κατάφαση των Συμβάσεων της Γενεύης και των πρωτοκόλλων τους . Ορισμένοι από τους Ουκρανούς στρατιώτες που εμπλέκονται σε αυτές τις καταχρήσεις έχουν εντοπιστεί και συλλέγονται από ρωσικές ειδικές δυνάμεις που στάλθηκαν για αυτόν τον σκοπό . Άλλοι αναζητούνται ενεργά.

Αυτά τα βίντεο κοινοποιήθηκαν μαζικά από όλους τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατιώτες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για λόγους κινήτρων και φαίνεται ότι ο ψυχολογικός αντίκτυπος αυτών των βίντεο είχε σημαντική επίδραση στην αύξηση του επιπέδου βίας που ασκείται από τους Ρώσους δυνάμεις στα θέατρα στην Ουκρανία. .

Επιπλέον, η Ουκρανία θα είχε προτείνει εγγράφως να υιοθετήσει μια στάση διεθνούς ουδετερότητας και να αποκηρύξει οριστικά τα πυρηνικά όπλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: