ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ! Mεταφέρει Σομαλούς κι από πάνω ζητά και χρήματα για την “συντήρηση των προσφύγων”….

Κοινοποίηση:
yunanistan-in-turk-kara-sularina-ittigi-29-ka-4-13780806_o

Το τούρκικο λιμενικό σύμφωνα με σημερινή είδηση ¨έσωσε¨ λέει 29 λαθρομετανάστες τους οποίους “στοιχεία της Ελλάδας είχαν επαναπροωθήσει προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα”.

Το δημοσίευμα λέει πως πρόκειται για λαθρομετανάστες από Σομαλία, Παλαιστίνη και Συρία…
Καλά οι Σύριοι προφανώς υπάρχουν μόνο στην φαντασία αυτών που συντάσσουν τα κείμενα τα οποία αναπαράγουν με πανομοιότυπο τρόπο οι τουρκικές εφημερίδες. Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό των Αφρικανών όμως, όπως διακρίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες.

Όλους αυτούς δηλαδή που η Τουρκία τους μεταφέρει κυρίως από τη Σομαλία και από αλλού στα μέρη της ,για να μπορεί μετά να διαλύει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας και άλλων Δυτικών χωρών και να εκβιάζει για χρήματα

Δείτε τις φωτογραφίες….

yunanistan-in-turk-kara-sularina-ittigi-29-ka-3-13780806_o yunanistan-in-turk-kara-sularina-ittigi-29-ka-4-13780806_o yunanistan-in-turk-kara-sularina-ittigi-29-ka-6-13780806_o

Πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κρατήστε τους ρε….μπορεί να βγει κανένας καινούργιος greek freak….να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό όπως λένε εδώ οι περισσότεροι…..γιατί φωνάζετε? Σε αυτήν την καράβια μπορεί να ήταν ο Έλληνας Πελέ.

Comments are closed.