ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ “ΓΥΑΛΙΑ” – Κατέβασαν και έκαψαν την Τουρκική σημαία, στο προξενείο της Ιερουσαλήμ…(εικόνα)

Κοινοποίηση:
unnamed

Μια μικρή ομάδα Ισραηλινών με  Ελληνικές σημαίες στα χέρια , κατέβασε και έκαψε  μια Τουρκική σημαία, μπροστά από το Τουρκικό Προξενείο στην Ιερουσαλήμ.

Οι εννέα Ισραηλινοί, ανήκουν σε μια ομάδα με το όνομα  “Πρωτοβουλία Ιερουσαλήμ”, και  διαμαρτύρονταν για την προκλητική κίνηση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από Χριστιανούς και Εβραίους και περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα άτομο από τον ισραηλινό στρατό, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Ηλίας Ζαρίνα.

Η Ζαρίνα, μιλώντας στην τουρκική Anadolu, κάλεσε επίσης τον Ισραηλινό πρωθυπουργό  Μπενιαμίν Νετανιάχου, να υποστηρίξει και να προστατεύσει τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.

Η μικρή ομάδα κρέμασε και πανό με αντι-τουρκικά συνθήματα έξω από το προξενείο, με αποτέλεσμα ένα άτομο από την ομάδα να συλληφθεί από την αστυνομία.

 

 

Κουνώντας ελληνικές σημαίες, η ισραηλινή ομάδα καίει τούρκικη σημαία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γνωστη τακτικη των Πεφωτισμενων -ορκισμενων εχθρων του Ελληνισμου. Ενεση υποκριτικης κατευθυνομενης συμπονιας για να καταπιουμε αμασητο το ξευτιλικι της αλλαγης χρησης της Αγιας Σοφιας.
    Εικαζω πως θα ακολουθησουν κι αλλες μεχρι να επελθει η ληθη.
    Υπαρχει πολλη δουλεια ακομη για τους ανθελληνες με πολλα-παρα πολλα φραγκα:Καστελοριζο,η Κρητη,η Θρακη, η Ηπειρος.
    Ο Θεος να μας λυπηθει.

  2. Και στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία στη τουρκική πρεσβεία
    οι Έλληνες για τη πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη έκαψαν τη τουρκική σημαία αλλά μούγκα τα κανάλια.
    Τα τουρκιά το έδειξαν όλα.

Comments are closed.