ΑΙΣΧΟΣ – 750 άτομα από την Ελλάδα, επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο την Τουρκία…

Κοινοποίηση:
evros-1

Πραγματικά απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν στη Θράκη. Από τις 1 Ιουλίου μέχρι και χθες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, 3.900 Θρακιώτες επισκέφτηκαν την Τουρκία. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μετά την απόφαση Ερντογάν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, 750 άτομα από τη Θράκη επισκέφθηκαν την Τουρκία. Βέβαια δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι εξ αυτών ανήκουν στο μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης. Αλλά όσοι κι αν είναι οι Έλληνες Ορθόδοξοι που επισκέφτηκαν την Τουρκία το Σαββατοκύριακο, καλό είναι να μην αυτοχαρακτηρίζονται Έλληνες.. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μετακομίσουν εκεί και να μας αδειάσουν τη γωνιά…

Ακούστε όσα είπε ο κ. Πέτροβιτς στο maximoym fm 93,6 του Έβρου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. συμφωνω οσον αφορα τισ συνεπειεσ πουπροτεινετε να εχουν αυτοι που επισκεφτηκαν την τουρκια !!
    Οι Ελληνες ευρωβουλευτες που ψηφισαν την χρηματοδοτηση με 500 εκατ.ευρω του Ερντογαν τηνωρα ακριβωσ που αποφασισαν την μετατροπη σε τζαμι την Αγια Σοφια .
    Αυτους τι θα τους κανουμε!! Κυριε Χιο!!
    Κανενα ΜΜΕ δεν ειπε τιποτα!!

  2. ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ…. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  3. και οι γερμανοι εχουν καταπηδηξει την ελλαδα γιατι δεν λετε να μην πηγαινουν ουτε εκει ελληνες

  4. Δεν είναι λαλάκες οι Ελληνες. Είτε έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια για τουρισμό, είτε έχουν δουλειές εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην πηγαίνανε. Ποιος θα τους πληρώσει την οικονομική ζημιά αν δεν πάνε;

    1. ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Comments are closed.