ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ : Καταδικάστηκε ο Ιερέας από το Ρέθυμνο που είχε μιλήσει εναντίον της χρήσης μάκας…

Κοινοποίηση:
119506361_724366848115539_4918540772459808556_n-e1600155562289

Καταδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι, ο ιερέας στο Ρέθυμνο ο οποίος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε νηπιαγωγείο του δήμου Ρεθύμνου προσπάθησε να καθοδηγήσει τους γονείς και εκπαιδευτικούς στη μη χρήση της προστατευτικής μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στον κληρικό που βρέθηκε στο εδώλιο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, με τις κατηγορίες διέγερσης σε ανυπακοή και διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος, επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης εννέα μηνών λαμβάνοντας παράλληλα από την έδρα, τριετή αναστολή. Η δίκη τελέστηκε σε φορτισμένο κλίμα με τον κληρικό να αρνείται πρωτίστως να φορέσει την προστατευτική μάσκα καθώς επίσης να απευθύνεται στους δικαστές λέγοντας τους ότι θα τους μηνύσει για κακοδικία και αρνήθηκε να απολογηθεί αφού δεν είχε δίπλα του συνήγορο υπεράσπισης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα ασκήσει έφεση εντός των επόμενων ημερών ενώ όπως είπε σήμερα δεν δικάστηκε ο ίδιος αλλά η αλήθεια, το δίκαιο, ο θεός και ο ίδιος έπραξε χωρίς τύψεις το καθήκον του και νιώθει περήφανος ως ιερωμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΕΒΕΑΛΑΝ ΣΤΙς ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΕΣ.ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣΣ ΕΔΙΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

  2. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!

    «με τον κληρικό να αρνείται πρωτίστως να φορέσει την προστατευτική μάσκα»
    ΞΑΝΑ ΑΞΙΟΣ!

    Δεν υπακούμε στους δαιμονισμένους τυράννους, δεν υποκύπτουμε στον ανόητο όχλο.

  3. δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό… απλα οι δήθεν υπάλληλοι της δικαιοσύνης επιβεβαιωνουν τον κανόνα που τους θέλει υπαλλήλους της εκάστοτε εξουσίας.
    Η δικαιοσύνη ας περιμένει..

  4. ΄Αξιος ο ιερεύς! Οι διωγμοί της Πίστεώς μας εντείνονται!

  5. Ο λαλίστατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης πού ει;;;
    Βρέ είναι πολλά τα λεφτα σας λέωωωωω.
    Τώρα να κόψουμε την μάσα για τον κάθε τυχαίο αντιδραστικό;;;;
    ….ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕ΄ΛΕΙΟΥ..
    ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.

  6. Όταν η αλήθεια αποτελεί ποινικό αδίκημα τότε η ανθρωπότητα δε θα πάει πολύ μακριά. Η αρνητική ενέργεια των μισάνθρωπων και όλων των υπολοίπων που από φόβο και μόνο εκτελούν εντολές που μόνο καταστροφή φέρνουν θα το πληρώσουμε όλοι μας πολύ ακριβά. Δε με ενδιαφερει αν με πουν ψεκασμένο , ένα σας λέω, δεν είναι τυχαίο που κλίνει ο άξονας της Γης. Μετά απο ένα σημείο θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα πλημμυρίσουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά , μόνο όσοι ζούνε στα πολύ ψηλά βουνά θα σωθούνε όλοι οι υπόλοιποι θα πνιγούμε σε χρόνο ντετέ και αυτό μας αξίζει

    1. EHIS DIKEO TAKI, Όταν η αλήθεια αποτελεί ποινικό αδίκημα τότε η ανθρωπότητα δε θα πάει πολύ μακριά.
      TOUS BLEPOUME KATHIMERINOS BGENOUN KE ANAGELNOUN GIA TON IO, FOROUNE TIS MASKES SAN TOUS PITHIKOUS FENONTE ,KE DEN NTREPONTE…KATANTISANE GELII KE DEN INE IKANI NA TO KATALABOUN, AFTO KE MONO APODIHNI OTI I ANTHROPOTITA BIMA MIMA TELIONI ………………!!!!!!!!!!!!!!

    2. Οι σχολιαστές εδώ περα απ όσο έχω καταλάβει είστε βαθιά χωμένοι στο ίντερνετ και είστε κλίκες εδώ μέσα. Διαβάζω τα σχόλια σας και δεν ξέρω ακριβώς γιατί το κάνετε αυτό.
      Και εξηγώ.
      Για παράδειγμα εδώ πολλοί από ότι έχω καταλάβει είστε μεγάλης ηλικίας και όχι πιτσιρικια και επειδή είστε αρκετοί αρκετά παλιομοδήτες οι περισσότεροι θα είστε παντρεμένοι με παιδιά. Το να μπαίνετε κάθε μέρα και να βρίζετε όχι εσυ προσωπικά τους πολίτες γιατί δεν κάνετε κάτι ; όπως τα παιδια σας τα στείλατε σχολείο; Γιατί τα στείλατε και μπαίνετε μετά και βρίζετε ; ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ! αυτό είναι αντίδραση όχι στο διαδίκτυο να μπαίνουν και να βρίζουν τον υπόλοιπο κόσμο που γουστάρει στην τελική να ακολουθεί τον Μητσοτάκη γιατί είναι δικαίωμα του να το κάνει ή άλλοι ακολουθούν γιατί δεν τους περισσεύουν να πληρώνουν πρόστιμα.
      Και κανένας δεν έχει διοργανώσει διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κατά την κοροϊδία του κορωνοϊού που τώρα αρκετός κόσμος το έχουμε καταλάβει γιατί σε τέτοια πανδημία όπως την παρουσιάζουν θα έπρεπε όλος ο κόσμος να έκλαιγε στους δρόμους .
      Δεν μπορείτε να κατηγορείτε ανθρώπους που φοβούνται που επειδή είναι μεγάλοι το μόνο που έχουν ως ενημέρωση είναι η τηλεόραση γιατί μάλλον τα παιδια τους δεν νοιάζονται να τους ενημερώσουν για το τι συμβαίνει .
      Η αδιαφορία των πολιτών και η νοοτροπία του να μπαίνει σαν εξυπνάκιας να βρίζει τους άλλους πολίτες στο διαδίκτυο κάθε μέρα δεν έφερε ποτέ αλλαγή σε μια χώρα. Και δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά αλλά στους άλλους που βρίζουν συνέχεια εδώ μέσα

Comments are closed.