ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ: Βίντεο δείχνει σκουλήκια να βγαίνουν από μηχανή αναψυκτικών σε McDonald’s

Κοινοποίηση:
mcdonalds

Ένα βίντεο από το εσωτερικό υποκαταστήματος των McDonald’s στο Λονδίνο έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο καθώς δείχνει κάτι πολύ αηδιαστικό.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από έναν χρήστη με το όνομα @mcoldkentroad, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι υπάλληλος σε υποκατάστημα των McDonald’s στο Old Kent Road του Λονδίνου, δείχνει σκουλήκια στη μηχανή των αναψυκτικών.

Το viral βίντεο, το οποίο έκτοτε αφαιρέθηκε από το TikTok, αρχικά δείχνει τα σιχαμερά σκουληκάκια, με έναν εκπρόσωπο των McDonald’s, που επικαλείται η Mirror, να διευκρινίζει πως ήταν γαιοσκώληκες.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά, η McDonald’s είπε ότι έκλεισε αμέσως το μηχάνημα και πραγματοποιήθηκε καθαρισμός μετά τον εντοπισμό του προβλήματος.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την καθαριότητα και την υγιεινή. Δυστυχώς, πριν από μερικές εβδομάδες ενημερωθήκαμε για ένα πρόβλημα στην αποχέτευση του μηχανήματος που σερβίρει αναψυκτικά στο εστιατόριο της Old Kent Road» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Κλείσαμε αμέσως το σταθμό ποτών και η ομάδα υγιεινής μας εντόπισε την αιτία του προβλήματος, η οποία επιδιορθώθηκε πριν πραγματοποιηθεί καθαρισμός. Το σημείο επιθεωρήθηκε από εξωτερικούς ειδικούς και δεν σερβίρονταν αναψυκτικά στους πελάτες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το ζήτημα επιλύθηκε πλήρως».

Πριν αφαιρεθεί, το βίντεο προβλήθηκε πάνω από 400.000 φορές και πολλοί άνθρωποι έσπευσαν στα σχόλια για να εκφράσουν την αηδία τους.

Ένας χρήστης είπε ότι τρώει στο εστιατόριο «τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα» με τον λογαριασμό που ανάρτησε το βίντεο να του απαντά «Μην (το κάνετε)».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: