ΑΕΛ: «Αυτοί που βρίζουν τον Κούγια δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο»

Κοινοποίηση:
190046d78eea825976f5f5305c3cf4d2_l_0

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως οι άνθρωποι που βρίζουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, δεν θα ξαναμπούν στο «AEL FC Arena».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Αυτή η ομάδα των εκλεκτών πολιτών της Λάρισας, οι οποίοι έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της προσωπικής τους ισορροπίας, τα οικογενειακά τους προβλήματα, τα επαγγελματικά τους προβλήματα, τα κοινωνικά τους προβλήματα και αποτελούν την ελίτ των οπαδών της ΑΕΛ και που έρχονται στο γήπεδο και βρίζουν και απειλούν τους χιλιάδες οπαδούς μας, που στην ανατολική εξέδρα τους αποδοκιμάζουν και οι οποίοι λόγω της τεράστιας κοινωνικής και οικονομικής τους δύναμης εκβιάζουν τον κ. Κούγια να παραδώσει τις μετοχές του δωρεάν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη κι επειδή αυτός δεν υποκύπτει, αυτοί σε κάθε αγώνα εκμεταλλευόμενοι την προβολή από την τηλεόραση, πηγαίνουν στο κέντρο της ανατολικής εξέδρας, τον εκβιάζουν, τον απειλούν για τη ζωή του, για τη ζωή του γιου του, προσβάλουν τη μνήμη της μητέρας του και εξυβρίζουν χυδαία τον ίδιο.

Η ΑΕΛ γνωρίζει τα ονοματεπώνυμα των περισσοτέρων, γνωρίζει ότι σχεδόν όλοι με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι ανεπάγγελτοι και ήδη έχει προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες στην ΕΛ.ΑΣ αλλά και στα αρμόδια όργανα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος τους στο γήπεδο.
Η ΑΕΛ δημοσιεύει μία φωτογραφία που αποδεικνύεται ότι τα πρόσωπα αυτά δεν είναι περισσότερα από 20, συμπεριλαμβανομένων και των 3 κυριών με τα τατουάζ που μόλις αποφοίτησαν από τις καλόγριες.

Η ΑΕΛ θα δημοσιεύει καθημερινά τις φωτογραφίες τους στο site της και ομαδικά και μεμονωμένα και δηλώνουμε ότι τις ίδιες φωτογραφίες έχουμε παραδώσει και στην ΕΛ.ΑΣ και στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: