ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Φοιτήτρια έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κερακια τριανταφυλλο

Η χαροκαμένη μητέρα μιας 22χρονης αθλήτριας που έσφυζε από υγεία μιλά για την τελευταία κουβέντα που είχε με την κόρη της πριν φύγει αναπάντεχα από τη ζωή.

Η Maddie Gill πέθανε στις 5 Δεκεμβρίου, όταν έπεσε για έναν μεσημεριανό ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η επίσημη αιτία θανάτου της 22χρονης ήταν «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου στην επιληψία». Η κοπέλα υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις από το Δημοτικό, κάτι που δεν την εμπόδισε ωστόσο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Ήταν η αρχηγός της πανεπιστημιακής ομάδας χόκεϊ και έπαιζε επίσης και τένις. Η μητέρα της λέει πως δεν άφηνε την κατάστασή της να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της.

Η Maddie, που ζούσε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, σπούδαζε μάρκετινγκ και σκόπευε να περάσει εκείνη τη μέρα με τις συμφοιτήτριές της. Ένιωσε ωστόσο κουρασμένη και είπε να ξαπλώσει.

Πριν πέσει στο κρεβάτι, τηλεφώνησε στη μητέρα της, Debra Tibbotts, για να της πει τι έκανε εκείνο το πρωί, όπως συνήθιζε. Της είπε μάλιστα πως ένιωθε εξοντωμένη και θα έπαιρνε έναν ύπνο.

«Ακουγόταν κουρασμένη», λέει η μητέρα της στην Daily Mail Australia, «της είπα να φάει κάτι για μεσημέρι και να ξεκουραστεί και θα νιώσει καλύτερα».

Μερικές ώρες μετά, τη βρήκε νεκρή η συγκάτοικός της…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: