Ώρες αγωνίας για τον διάσημο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με πρόβλημα στους πνεύμονες

Κοινοποίηση:
Μίνο Ραϊόλα

Ώρες αγωνίας για τον Μίνο Ραϊόλα, τον πιο αναγνωρίσιμο μάνατζερ ποδοσφαιριστών στον κόσμο, αφού νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου στο Μιλάνο με πρόβλημα στους πνεύμονες και η κατάστασή του είναι δύσκολη.

Ο Ιταλοολλανδός ατζέντης είχε υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο στις 12 Ιανουαρίου και από την πρώτη στιγμή τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για σοβαρό θέμα, κάτι που επιβεβαιώνεται τώρα και από τα δημοσιεύματα Μέσων άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Ο Ραϊόλα έχει ακούσει πάρα πολλά από οπαδούς και παράγοντες ομάδων όλα αυτά τα χρόνια, αφού η πάγια τακτική του είναι να… μεταφέρει τους παίκτες που εκπροσωπεί από τη μία ομάδα στην άλλη, ανεβάζοντας συνεχώς το κασέ τους, όπως και τα ποσά που παίρνει ο ίδιος από προμήθειες.

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Το προσεχές καλοκαίρι, μάλιστα, όλοι περιμένουν ότι θα είναι… δικό το, αφού εκπροσωπεί -μεταξύ άλλων- τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Πολ Πογκμπά και Ματάις Ντε Λιχτ, οι οποίοι ενδέχεται να πάρουν μεταγραφές, φεύγοντας από Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Μέχρι να έρθει, όμως, το καλοκαίρι και η ώρα για τις μάχες με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται οι παίκτες, ο Ραϊόλα έχει μια άλλη, πιο δύσκολη και πολύ πιο σημαντική φυσικά, μάχη να κερδίσει. Αυτή για τη ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: