Γαϊδουρινή συμπεριφορά ΔΕΔΗΕ προς τη Μάνη

Κοινοποίηση:
energeia-reuma-gallia

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου, Χρίστος Γούδης καταγγέλλει τη συμπεριφορά της ΔΕΔΗΕ τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Μάνης, η οποία όποτε θέλει ανεβάζει και κατεβάζει το ρεύμα.

Διαβάστε την καταγγελία του:

“Για δεύτερη συνεχή νύχτα ολόκληρη η περιοχή της Μάνης υφίσταται την αυθαίρετη διακοπή ρεύματος εκ μέρους σας, με τον συνήθη αήθη τρόπο ολιγόλεπτης προειδοποίησης, με το να μας ανοιγοκλείνετε συνεχώς το ρεύμα, αδιαφορώντας αν μας καταστρέφετε με αυτόν τον τρόπο τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μας. Αδιαφορώντας επίσης για πάσχουσες ανθρώπινες ζωές μιας απομονωμένης περιοχής της Ελλάδας, που εξαρτώνται από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, με το να κατεβάζετε τους διακόπτες απροειδοποίητα κατά τον ελεεινό αυτόν τρόπο.

Είστε τόσο οπισθοδρομικοί και τριτοκοσμικοί στην οργάνωσή σας, ώστε να μην έχετε τουλάχιστον μία ιστοσελίδα για να υπάρχει έγκαιρη προειδοποίηση για όποια διακοπή είναι επιβεβλημένη, όπου να εξηγούνται οι λόγοι, και να υπάρχει μονίμως η λίστα των περιοχών όπου γίνονται διακοπές, για να υπάρχει διαφάνεια, να ελέγχουμε δηλαδή ότι  γίνονται εκ περιτροπής, και όχι στοχευμένα στη Μάνη, σε περίπτωση που οι διακοπές δικαιολογούνται λόγω υπερφόρτωσης;

Ή μας θεωρείτε αμνοερίφια;  Φοβούμαι ότι εσείς είστε γαϊδούρια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: