Όταν υπάρχουν τέτοιες δημοσκοπήσεις πως να μην θέλουν να μας έχουν κλεισμένους στις φυλακές μας;

Κοινοποίηση:
δημοσκοπησηη

Στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ από την Pulse, οι πολίτες απάντησαν για το αν θα έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά και πότε θα προχωρούσαν στον εμβολιασμό από τη στιγμή θα γινόταν η διάθεσή του στην Ελλάδα.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 24-26 Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχαν 1.312 ψηφοφόροι.

Στο ερώτημα πόσο σας ανησυχεί η πανδημία, το 52% απάντησε πολύ, το 26% αρκετά, το 11% μέτρα, το 4% λίγο και ελάχιστα έως καθόλου επίσης το 4%.

Για την παράταση του lockdown το 17% των πολιτών απάντησε πως θέλει άμεση χαλάρωση των μέτρων, το 40% μικρή παράταση, το 36% θεωρεί πως πρέπει να υπάρξει παράταση για όσο χρειαστεί. Το 7% απάντησε «δεν γνωρίζω – δεν απαντώ».

Για το αν θα έκαναν το εμβόλιο του κορονοϊού, το 37% απάντησε σίγουρα, το 27% μάλλον ναι. Αντίθετα το 14% απάντησε πως μάλλον όχι, ενώ το 16% σίγουρα όχι.

Όσο για το πότε θα έκαναν το εμβόλιο, το 34% είπε απάντησε «το συντομότερο», το 21% «μετά από 2-3 μήνες», το 21% «αρκετά αργότερα», το 15% «ποτέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σιγά μην είναι αληθινές οι δημοσκοπήσεις.Ποιος ξέρει πόσα παίρνουν για να τις βγάζουν.

  2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 64% ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ????ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ???? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΕΣ ?????

Comments are closed.