Όταν ο λαϊκισμός συναντά τη φαντασία! Πολιτικός βγήκε από… φέρετρο σε προεκλογική του ομιλία – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
feretro-politikos-mexico

Μπορεί στο Μεξικό να γιορτάζουν την «Ημέρα των Νεκρών»,

κατά την οποία οι συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα επιστρέφουν παροδικά στη Γη, ωστόσο ένας υποψήφιος για το Κογκρέσο φαίνεται πως… ζήλεψε και είπε να κλέψει λίγο από τη «δόξα» τους.

 

Όχι, δεν επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών, ούτε η μεξικανική γιορτή ήρθε (πολύ) νωρίτερα φέτος, αλλά επέλεξε έναν ιδιαίτερα μακάβριο τρόπο για να αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Carlos Mayorga, υποψήφιος της Κάτω Βουλής με το κόμμα «Encuentro Solidario» στη βόρεια πολιτεία Τσιουάουα, δεν δίστασε πριν από την ομιλία του να βγει μέσα από ένα φέρετρο!

Αυτός ήταν ο ιδιαίτερος και… ιδιαίτερα ανατριχιαστικός τρόπος του για να επισημάνει τους χιλιάδες θανάτους από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και από τη βία των καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει σαφές μήνυμα στους πολιτικούς του αντιπάλους ότι «οι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω της αδιαφορίας τους».

Ο Mayorga βγήκε από ένα ολόχρυσο φέρετρο σε μια γέφυρα μεταξύ της μεθοριακής πόλης Ciudad Juarez και του Ελ Πάσο στο Τέξας, ενώ οι συνεργάτες του ήταν ντυμένοι λες και επρόκειτο να εκτεθούν σε ραδιενεργό υλικό, κρατώντας λουλούδια, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή. Και μάλλον τα κατάφεραν όλοι τους.

«Οι πολιτικοί δεν λένε τίποτα για το οργανωμένο έγκλημα, όπως και για τη χαοτική κατάσταση εξαιτίας της COVID-19» δήλωσε ο Mayorga, ο οποίος μπορεί να έκανε και… πρόβα, καθώς το σύνθημα της εκστρατείας του είναι: «Αν δεν κάνω πράξη τις υποσχέσεις μου, αφήστε τους να με θάψουν ζωντανό».

(Sputniknews – φωτο: video screenshot)

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: