Όταν ο Κένεντι αποκάλυψε τον ρόλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και το πλήρωσε με την ζωή του [BINTEO]

Κοινοποίηση:
tzon-kenenti2

Στο βίντεο που ακολουθεί ο δολοφονηθείς πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι αποκαλύπτει δημοσίως το ρόλο και τη δράση του Παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης το οποίο διαμορφώνει και ελέγχει τις τύχες των λαών.
Η ομιλία του προς τον αμερικανικό λαό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστική αφού βάζει τέλος σε όσους απορρίπτουν την ύπαρξη αυτής της μυστικής ελίτ εξουσίας και χαρακτηρίζουν σενάρια συνωμοσιολογίας τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί για τη νέα τάξη πραγμάτων και για τους Illuminati.
Ο Κένεντι μιλάει για την ύπαρξη ενός παρακράτους το οποίο δρούσε από εκείνη την εποχή με «μυστικούς όρκους» και «μυστικές διεργασίες», όπως αναφέρει επί λέξη.
«Βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία η οποία χρησιμοποιεί μυστικά τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:
«Εξαπλώνεται μέσω μυστικών συνεργατών μάλλον, παρά απροκάλυπτα, ανατρέπει καθεστώτα μάλλον, παρά προωθεί ψηφοφορίες, εκφοβίζει μάλλον, παρά τιμά το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής…».
Ο Κένεντι μιλά για ένα σύστημα εξουσίας που στρατολογεί ανθρώπους και συγκεντρώνει τον παγκόσμιο πλούτο καταστέλοντας κάθε αντίθετη φωνή και στην ομιλία του ζητά από τα Μέσα Ενημέρωσης να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τον λαό για αυτό το σκοτεινό σύστημα διακυβέρνησης.
Μήπως και ο Κένεντι ήταν κάποιος γραφικός συνωμοσιολόγος;
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο δολοφονηθείς πρόεδρος Κένεντι προσπάθησε στίς 4 Ιούνιο τού 1963 μέ τό εκτελεστικό διάταγμα 11 110 (executive order 11 110) νά σπάσει τό μονοπώλιο έκδοσης χρημάτων τής ιδωτικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας τών ΗΠΑ (FED).
    Στίς 22 Νοεμβρίου 1963 δολοφονήθηκε ό Τζόν Φ.Κένεντι.Οί υποκριτές μέχρι σήμερα δέν γνωρίζουν ποιός δολοφόνησε τόν Κένεντι.
    Μέχρι σήμερα έχει διαπραχθεί πάνω από μία δολοφονοκή απόπειρα εναντίων αμερικανών προέδρων πού αντιστάθηκαν στά σχέδια τής Γουώλ Στρήτ καί τής ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας τής Αμερικής (FED).
    Andrew Jackson Αντρο Τζάκσον 1835
    Abraham Lincoln Aβραμ Λίνκολν +1865
    James A.Garfield Τζέιμς Α.Γκάρφιλντ +1881
    William Mac Kinley Γουλιέλμος Μακ Κίνλει +1901
    John F.Kennedy Τζόν Φ.Κένεντι +1963
    Καί ό πρόεδρος Τράμπ δοκίμασε νά σπάσει τό μονοπώλιο τής FED δίχως νά τά καταφέρει.
    Τράμπ στήν γενική συνέλευση τού ΟΗΕ.
    “Τό μέλλον δέν ανήκει στούς παγκοσμιοποιητές”
    “Τό μέλλον ανήκει στούς πατριώτες”.Οχι στά ανοιχτά σύνορα τού Σόρος
    “Οχι στήν παιδοφιλία”
    Ο Τράμπ ήταν κατά τής πολιτικής ασύλου τής δύσης,κατά τής παγκόσμιας κυβέρνησης,κατά τού παγκόσμιου νομίσματος.Τόν Τράμπ δέν τόν δολοφόνησαν όπως τόν Κένεντι αλλά τόν έβγαλε από τή μέση τό σκοτεινό παρακράτος κλέβοντας τίς εκλογές του.
    Γιάννης Λάκων
    .
    .

  2. Υπαρχει και μια παρομια ομιλια του αντρεα παπαδρεου για την ευρωπαικη ενωση και τιs μυστικεs εταιρειεs που την διοικουν.Επισηs το οχι στουs εβραιουs για τιs ταυτοτητεs και στον σημιτη..και το οτι απαλλαξε τον ελληνικο λαο απο την κυβερνηση ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..Καλα τον γιο τον ειχε απο τα αποδυτηρια..3-0 καλωs τα παιδια..Μακελιο αν ωρειτε την συνεντευξη του αντρεα βαλτε την παρακαλω

  3. και υπαρχουν ακομα αυτοι που αποκαλουν τον κοσμο ψακασμενο
    τα ανθρωπακια που η δεν εχουν ιδεα η επιτηδες μπερδευουν τον κοσμο

Comments are closed.