Όταν κάποιος εξαπατά μια ολόκληρη χώρα, δεν πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη;; – Μητσοτάκης για ΔΕΗ. Τι έλεγε προεκλογικά [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Εν τω μεταξύ τα κομματόσκυλα από κάτω χειροκροτούν. Τώρα θα δείτε τι θα πει βερίκοκο. Όπως έσωσε τη ΔΕΗ, θα σώσει και την Ελλάδα.

Ξεπούλημα! Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα

Στηρίζει τη ΔΕΗ, πουλώντας την.Άμεσα θα μπουν αυξήσεις της τάξεως του 50%-60% και ανεμογεννήτριες παντού.Κάποιοι τα κατάπιαν αμάσητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Το δικαστικό σύστημα (και όχι η δικαιοσύνη που είναι αρετή και δεν ταυτίζεται με κανένα ανθρώπινο σύστημα) είναι το τελευταίο οχυρό του συστήματος. Τo αξιοποιούν συνήθως για να ασκούν βία στους ανεπιθύμητους.

  2. Ο/Η Σκουλήκι, στο πυρ το εξώτερο ο σκώληξ δεν τελειώνει, λέει η Γραφή! λέει:

    Γιατί πήγαν φυλακή τα προηγούμενα καθίκια που μας κυβέρνησαν και έλεγαν άλλα πριν την εκλογή τους και άλλα έκαναν μετά; Υπάρχει κανένας νόμος που τους υποχρεώνει με την απειλή αυστηρών ποινών να έχουν συνέπεια μεταξύ αυτών που λένε και αυτών που πράττουν; Αφού με την ασυλία έχουν το βουλευτικό ακαταδίωκτο.

  3. Μια ζωη, εξαπατημενοι ειμαστε, απ’ ολους οσους περασαν απο το Κυνοβουλιο – Κιναιδοβουλιο! Και ακομα, τους ανεχομαστε! Νταξ’! Υπομονετικος Λαος, οι Ελληνες! Ομως και η υπομονη, εχει τα ορια της! Ειδικα οταν γνωριζει καποιος, ολο το σκηνικο που εχει στηθει, αρχης γενομενης απο την εισοδο μας, στην τοτε ΕΟΚ και νυν Ε.Ε! Η Ελλαδα βρεθηκε εσκεμμενα, στην θεση που βρεθηκε! Με απατες και δολο! Γιατι ετσι αποφασισαν, οι Επικυριαρχοι! Και τα εκαστοτε κυβερνητικα πιονια, μηδενος εξαιρουμενου, εκτελουν εκτοτε, τις καταχθονιες εντολες τους, Γενοκτονωντας τους Ελληνες, αντικαθιστωντας τους και ξεπουλουν την Χωρα! Προσωπικα, εχω καταχωρημενο με λεπτομερειες, στον σκληρο δισκο του εγκεφαλου μου, ολο το ιστορικο της πλεκτανης! Π.χ. Αλλοιωση στοιχειων, για την εισοδο μας στην ΕΟΚ, μεσω της Goldman Sachs (ορα Swap), που ακομα πληρωνουμε και θα συνεχισουμε να πληρωνουμε και αλλα, μιας και το ESM ανηκει σε αυτην! Στο προσφατο παρελθον, ηρθε η αλλοιωση του ελλειμματος, που μας οδηγησε εσκεμμενα στο ΔΝΤ για ενα “Χρεος”, Παρανομο, Απεχθες, Επαχθες και Καταχρηστικο!
    Οσο, για την “Δικαιοσυνη”; Τι κανει νιαου – νιαου, στα κεραμιδια! “Λειτουργοι Εκβιασιμοι, χειραγωγησιμοι και δουλικα των Αφεντικων! Που αυτοακυρωθηκαν, αφ’ ης στιγμης αποδεχθησαν, το καταπτυστο αρθρο 86 Σ ” Περι της “Ανευθυνοτητας” υπουργων! Σημερα η Χωρα, βρισκεται υπο Κατοχην και ανευ Εθνικης Κυριαρχιας! Αρα θεωρω, τουλαχιστον γελοιο, το να ομιλουμε, για “Δικαιοσυνη”!

  4. Μα αυτό είναι το τρικ με τους πολιτικούς, μπορούν να λένε και να τάζουν ότι γουστάρουν προεκλογικά αλλά μόλις υφαρπάξουν την εξουσία μπορούν να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από όσα έταζαν χωρίς την παραμικρή κύρωση.
    Και πέρα από το ότι δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για κάτι τόσο πολύ σημαντικό, έχουν μεριμνήσει να ψηφίσουν τον νόμο περί ευθύνης βουλευτών που τους δίνει έξτρα ασυλία.
    Τα έχουμε ξαναπεί νόμοι υπάρχουν μόνο για τη πλέμπα.

  5. Ο κάθε ένας από εμάς, όταν μας προσλαμβάνουν να κάνουμε μια δουλειά, είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει για να πληρωθούμε στο τέλος του μήνα. Ό,τι συμφωνήσαμε στην αρχή πρέπει να το κάνουμε. Εάν στη πορεία αρχίζουμε και δεν δουλεύουμε όπως είχαμε συμφωνήσει, μας απολύουν, σωστά? Γίνετε να είσαι σε μια δουλειά που είπες ψέμματα και αποδεικνύεσαι ακατάλληλος να σε κρατάνε και να σε πληρώνουν? Όχι. Γιατί εν έτη 2021 δεν το κάνουμε και εμείς στους πολιτικούς μας? Κύριε, είπες 1,2,3 προεκλογικές ‘δεσμεύσεις’. Έκανες 0 – Φεύγεις. Να υπάρχει αξιολόγηση στο 6μηνο, στο χρόνο, κλπ.. Από το να τους βλέπουμε να κάνουν βόλτες, να πάνε σπίτι τους.

  6. Tυχάρπαστε πολιτικέ απατεώνα Κούλη Παραιτήσου !!!!

  7. Ποια μεταστροφή; Από τότε τα ίδια έλεγε, ο κακός προδίδεται δεν κρύβεται. Απορώ που τον χειροκροτάνε τον γουρλομάτη απατεώνα ψευδό αντί να του ρίχνουν φασκελα

  8. ο μεγαλυτερος απατεωνας που περασε απο το τοπο
    ειναι μονο για φυλακη

  9. Στην Ελλαδα, πρωτα τους ψηφιζουμε και μετα τους βριζουμε.
    Αφου ειμασται τοσο ηληθιοι ωστε να τουσ πιστευουμε, καλα μας κανουν.

  10. ποια δικαιοσύνη !? αυτήν την έχει βάλει στο τσεπάκι του …κ την Ελλάδα την έχει κάνει τσιφλίκι του

  11. η Ελλάδα είναι υπερχρεωμένη χώρα Το μόνο καύσιμο για παραγωγή ενέργειας που δεν απαιτεί συνάλλαγμα και επί πλέον εξάρτηση είναι οι λιγνίτες Αλλά μάλλον έχουν πέσει οι μίζες για γερμανικές ανεμογεννήτριες Και ευτυχώς ως χώρα έχουμε πολύ ήλιο

  12. Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό μου πιό λειψό , γειά σου ρε κούλη φαφλατάάάάάάάάά

  13. ουυυυυσσσσσττττ ρεεεεεε
    Γιατι ηθελες ρε κοπροσκυλο να γινεις πρωθυπουργός της ελλαδος αφου ηταν ο πατερας σου που τα εκανε σκατα ποιος εισαι εσυ και τι θελεις απο τους Έλληνες;ποιος σε τηλεκατευθηνει; ε; να ξερεις οτι εκανες παρα πολλα κακα σε αυτον λαο και οι ελληνες πατριωτες δεν ξεχνουν αλλα εκδικουνται την καταληλη στιγμη θα σε εξαεροσουμε προδοτη πισωγλεντη
    ρεεεεεεεε ουυυυυσσσστττ

Comments are closed.