Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συνεργάτη της και έγινε θέμα στην Ολλανδία!

Κοινοποίηση:
φφφφφφ

Η καταδίκη της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε φυλάκιση 5 μηνών για πρόκληση σωματικής βλάβης σε συνεργάτη της το 1972 και ο αντίκτυπος της είδησης μέχρι.. την Ολλανδία!

Είναι ένα περιστατικό που ελάχιστοι θυμούνται – ή γνωρίζουν οι νεώτεροι – από την πορεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το 1972, ένα περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αλίκη δικτάτωρ» οδήγησε την ηθοποιό στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη, ενώ μάλιστα στον πρώτο βαθμό της δίκης καταδικάστηκε σε ολιγόμηνη φυλάκιση. Η είδηση εκείνη έκανε το γύρο του κόσμου και έφτασε μέχρι τις ολλανδικές εφημερίδες, οι οποίες σε γενικές γραμμές αγνοούσαν ακόμη και την ύπαρξη της Αλίκης, μιας και οι ταινίες της δεν προβλήθηκαν ποτέ στην Ολλανδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μαντάμ Pan Μon, ο νεκρός δεν δεδικαίωται, όλοι θα κριθούμε για τα έργα μας. Όμως κάτι τέτοια σκουπίδια σαν κι αυτήν αποτέλεσαν κοινωνικά και παιδικά πρότυπα για δεκαετίες και συνεχίζουν οι ιθύνοντες να συντηρούν τη μνήμη της αν κρίνουμε από τις ερωτήσεις που βάζουν στους αλλοδαπούς!

  2. Αυτή που γαμιόταν με τον εκδότη τον Μομφεράτο που την προώθησε από πιτσιρίκα και την είχε γκόμενα καθ’ όλη της τη διάρκεια της ζωής της μέχρι που έβαλε την 17 Νοέμβρη να τον φάνε επειδή ζήλευε για να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Ηλιάδη που τον είχε καψουρευτεί!

  3. Ποσο ευκολο ειναι να κατηγορειται ενας πεθαμενος που δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του????
    Οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους…..
    Κραξτε τους εν ζωη..

  4. Αλίκη!!! Πιάσε το χαλίκι!!!
    Μόνο για όσους ξέρουν…

  5. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

  6. Μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου που δεν έκανες την καριέρα της, στο κόσμο αυτό ήρθαμε να σώσουμε τη ψυχή μας. Κι αυτή,
    ο ζουμπάς, ατάλαντη ήταν. Εσύ είσαι πολύ πιο όμορφη!

  7. Η Αλίκη είχε από τους χειρότερους χαρακτήρες. Ρωτήστε κανένα παλαιό και θα εκπλαγείτε !!

  8. Και αυτό ότι δε πλήρωνε να φτιάξει τον κωλοπίνακά της που λέει το παιδί εδώ είναι αλήθεια, και ότι έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο ανθρώπου, η σιχαμένη πουτάνα στην ψυχή και με το μικρό κοριτσάκι που του μαθαίνανε να δείχνει το μιμί της για να πετυχαίνει με τους άντρες, το πιο σιχαμένο βρωμοθύληκο που έχει περάσει από την Ελλάδα είναι αυτο το σίχαμα η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

  9. Αυτή είχε πάει σε ένα ίδρυμα και ένα παιδί την ρώτησε αυτό που ρωτούσαν όλοι: πόσο χρονών είναι. Απάντησε κυνικά, χωρίς αίσθηση πού απευθυνόταν, ότι είναι όσο χρονών θέλει. Άφησε δισεκατομμύρια στον κοπρίτη το γιο της που τα έφαγε στην κόκα και διακόσια εκατομμύρια στον ζιγκολό Σπυρόπουλο, ούτε μία δραχμή στα ορφανά. Γι’ αυτό δεν έπιασαν τόπο και γιατί ήταν προιόν πορνείας. Η Λαμπέτη ό,τι περίσσεψε από αυτά που έφαγε ο καρκίνος, τα έσοδα από τις ηχογραφημένες απαγγελίες ποιημάτων και της Αγίας Γραφής τα άφησε στα παιδικά χωριά sos που αυτή τα ξεκίνησε.

  10. Αυτή στην Πέπσι -μετάφραση Μάτεσι- καθύβριζε το Άγιο Πνεύμα, αρνιόταν την ύπαρξή του. Θανάσιμο αμάρτημα, κατευθείαν κόλαση. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είπε ότι ακόμη κι αν βρίσουμε αυτόν δεν είναι κολάσιμο αμάρτημα που επιφέρει αιώνια καταδίκη. Αν όμως αρνηθούμε την Δύναμη του Αγίου Πνεύματος δεν υπάρχει επιστροφή!

  11. Και όχι μόνο αυτό. Ο αδερφός μου είχε φίλο ηλεκτρολόγο που τής έλεγε επανειλημμένα να βάλει ένα ρελέ στον ηλεκτρολογικό πίνακα στο θέατρό της και δεν έδινε τα γαμημένα εκατό ευρώ(δραχμές τότε). Το παιδί πέθανε. Έγινε δίκη και η πουστοδικαιοσύνη την αθώωσε. Για τουαλέτες και λίφτιγκ για να έχει νεαρούς γαμιάδες είχε τα λεφτά!

Comments are closed.