Όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα αποκαλύπτεται και το τεράστιο μέγεθος της σκευωρίας κατά των λαών!!!

Κοινοποίηση:
mmmm

Όσο περνάει ο καιρός και ο ΠΟΥ θα αναγκάζεται να αδειάζει τις κυβερνήσεις, λόγω των μεσαιωνικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, τόσο θα αποκαλυπτεται και το τεράστιο μέγεθος της σκευωρίας κατά των λαών.

Όπως ομολογεί ο απεσταλμένος του ΠΟΥ, τα lockdown “έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους”. Ξέχασε όμως να αναφέρει ακομα, ότι το κοινωνικό χάσμα μεγάλωσε ακομα περισσότερο, αφου και οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι. ( https://www.google.com/…/iliggos-xari-ston-koronoio…/amp )

Στο κατά πόσο ήταν επιβεβλημένο να εφαρμοστούν -λόγω “υψηλής επικινδυνότητας του ιού”- απαντά εμμέσως (μάλλον καταλάθος) ο ίδιος ο ΠΟΥ, κατατάσσοντας έτσι την θνησιμότητα του Covid στα επίπεδα της γρίπης, ( https://off-guardian.org/…/who-accidentally…/… ) επιβεβαιώνοντας “αιρετικούς” επιστήμονες, “συνωμοσιολογους” κτλ.

Φαίνεται τελικά πως επικινδυνότερα του ιού ειναι τα ίδια τα καπιταλιστικά συστήματα υγείας, τα οποία δε σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι ικανά να αντιμετωπίζουν υγειονομικές κρίσεις, ακόμα και μικρής κλίμακας.

Όσο για την μπανανία Ελλάδα, ο ιός πέρα απο μια ευκαιρία για παραπάνω κομπίνες, κερδοσκοπίες και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για τα γνωστά φαγοπότια, είναι και ο καλύτερος τρόπος τρομοκράτησης της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας δειλών, μοιραίων και άβουλων, που αδυνατει να υπερασπιστεί όχι μόνο τα δικαιώματά τής αλλά και την ίδια της την πατρίδα, η οποία όπως όλα δείχνουν βαίνει προς εθνικό ακρωτηριασμό.

adiexodos.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ”Οσο για την μπανανία Ελλάδα ο ιός….κλπ …εθνικό ακρωτηριασμό.”

    Σε 4 γραμμές τα είπες όλα,συντάκτη.Εύγε.

Comments are closed.