Όσο μιλάω, εσείς μπουσουλάτε: Παράξενος άντρας σέρνεται ενώ υπουργός των ΗΠΑ δίνει συνέντευξη

Κοινοποίηση:
cscscs

“Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου” σχολίασε ο δημοσιογράφος που πήρε την επεισοδιακή αυτή συνέντευξη με την Αμερικανίδα υπουργό Εσωτερικών, Ντεμπ Χάαλαντ.
Ένα υπάλληλος του αμερικανικού υπουργείου Εσωτερικών βιντεοσκοπήθηκε την Τρίτη να μπουσουλάει στο παρασκήνιο, την ώρα που το “αφεντικό” του, η Αμερικανίδα υπουργός Εσωτερικών, Ντεμπ Χάαλαντ, μιλούσε με τον Σεθ Μάγερς, παρουσιαστή του τηλεοπτικού προγράμματος, “Late Night with Seth Meyers”.
Οι “ύπουλες” κινήσεις του άντρα δεν πέρασαν απαρατήρητες. “Έχετε έναν υπάλληλό σας να μπουσουλάει στο χαλί πίσω σας και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει ποτέ μου” ανέφερε ο τηλεπαρουσιαστής, διακόπτοντας την υπουργό Εσωτερικών.
Και αφού απευθύνθηκε στον υπάλληλο-“Κύριε, ξέρουμε ότι είστε πίσω από το γραφείο”-ο Μάγερς ρώτησε την υπουργό εάν ήξερε τον άντρα.
“Τώρα, υπουργέ, να είστε ειλικρινής. Γνωρίζετε ποιος είναι αυτός ο άντρας και εάν τα γυαλιά που φοράει είναι κάποιου άλλου;” αστειεύτηκε ο παρουσιαστής.

“Δεν έχουμε ανθρώπους να τριγυρνούν εδώ μέσα, οπότε “Ναι” ξέρω ποιος είναι” απάντησε η Αμερικανίδα υπουργός Εσωτερικών, Ντεμπ Χάαλαντ, χαμογελώντας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ντεμπ Χάαλαντ ανέλαβε τη θέση της υπουργού Εσωτερικών στις 15 Μάρτη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη απόγονος ιθαγενών της Αμερικής που γίνεται επικεφαλής υπουργείου σε αμερικανική κυβέρνηση.
Το 2018, η Δημοκρατικός, εκπροσωπώντας την πολιτεία του Νιου Μέξικο, έγινε μια από τις δυο πρώτες γυναίκες ιθαγενείς που εξελέγησαν στο Αμερικανικό Κογκρέσο.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: