Όσο δεν ανοίγουν τα θέατρα θα έχουμε ακόμα πιο πολλές αποκαλύψεις – Στεφανία Γουλιώτη: «Μου έδωσε μια πολύ δυνατή σφαλιάρα και μου κόλλησε το κεφάλι στον τοίχο»

Κοινοποίηση:
goulioti0102-682x384

Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη Νάντια Κοντογεώργη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στα 25 της χρόνια, όταν έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

«Θέλω να πω μια ιστορία μου, όχι ως καλλιτέχνης. Δεν έχω δεχθεί τέτοια βία μες στη δουλειά. Έχω υποστεί όμως τέτοια βία σαν πολίτης» ανέφερε η ίδια. «Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θεωρούσε ότι εγώ ευθύνομαι για ένα κακό που του έχει συμβεί. Ήρθε έξω από το σπίτι μου και χτύπαγε, επειδή ήταν ισόγειο, τα παντζούρια. Εγώ κάλεσα την αστυνομία, όπως θα έκανε κάθε πολίτης. Ήρθε η αστυνομία, μπήκαν μέσα στο σπίτι οι δύο αστυνομικοί, άνοιξα την πόρτα και από πίσω μπήκε αυτός ο άνθρωπος».

Και συνέχισε: «Με το που μπήκε μέσα στο σπίτι μου έδωσε μια πάρα πολύ δυνατή σφαλιάρα και μου κόλλησε το κεφάλι στον τοίχο. Είχα ένα μεγάλο καρούμπαλο. Αυτό έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως έπρεπε να γίνει και ο αστυνομικός εκεί μου είπε την εξής φοβερή φράση, την οποία τότε θεώρησα πολύ φυσιολογική: ‘’Κοιτάξτε, βέβαια, μπορείτε να κάνετε ασφαλιστικά μέτρα, αλλά τώρα πού να μπλέκετε;’’».

Και αναφερόμενη στις καταγγελίες των συναδέλφων της για τα περιστατικά βίας και κακοποίησης που είχαν στο παρελθόν, τόνισε: «Μπράβο στα κορίτσια που το κάνανε. Να βοηθήσουμε να πάει παρακάτω ώστε η Στεφανία, 25 χρόνων, να μη φοβάται να τα κάνει τα ασφαλιστικά μέτρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μα αφου ΔΕΝ.!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ φορτος εργασιας στην απονομη ΔΙΚΑΙΟΥ!!!! που να μπλεκεται καποιος.!!!!! υπαρχει κολημα.!!!! ο κοσμος τοχει τουμπανο ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ κρυφο καμαρι.

  2. Επειδη είναι κλειστά τα θέατρα τους έβαλε η Κούλα να μας ψυχαγωγούν με ιστορίες από τα παρασκήνια των θεάτρων. Βρε ουστ. Όταν ξανανοίξουν τα θέατρα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, δουλακια της ΝΤΠ.

Comments are closed.