Όσοι υποστηρίζουν ότι η Γερμανία θα πάρει θέση υπέρ της Χώρας μας, σε οποιαδήποτε διένεξη με την Τουρκία, είναι μακριά νυχτωμένοι…(εικόνες)

Κοινοποίηση:
52135411_101

Πολλοί είναι αυτοί που επιχαίρουν για κάποιες δηλώσεις των Γερμανών και ειδικά της Μέρκελ για τα Ελληνοτουρκικά ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη της Χώρας και ειδικά βέβαια η Γερμανόδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βέβαια μόνο ως ουτοπία μπορεί να χαρακτηριστεί η όποια υποστήριξη της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Και δεν είναι μόνο τα πολλά οικονομικά συμφέροντα των Γερμανών στην Τουρκία, που δεν αφήνουν τους Γερμανούς να κινηθούν με οποιοδήποτε τρόπο κατά της Τουρκίας.

Αυτή τη στιγμή στη Γερμανία υπάρχουν γύρω στα 4 εκατομμύρια μετανάστες, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν δικαίωμα ψήφου εκεί.

Υπάρχουν πάρα πολλοί Τούρκοι δεύτερης και τρίτης γενιάς ακόμα, που έχουν παρεισφρήσει στο πολιτικό σύστημα της Χώρας.

Αποτέλεσμα αυτού είναι και πολλοί Γερμανοί να συναναστρέφονται μαζί τους και να είναι πλέον θαμώνες σε τζαμιά και λατρευτικές τελετές των μουσουλμάνων.

Πολλοί από αυτούς τους Τούρκους δεύτερης γενιάς κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Μ.Μ.Ε της Γερμανίας .

Πολύς λόγος από την άλλη γίνεται και για την παρουσία των “γκρίζων λύκων” στη Γερμανία κάτι που έχει επισημανθεί από τις Ισραηλινές κοινότητες εκεί που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από την παρουσία τους ..

H εικόνα είναι από σχετικό δημοσίευμα σε Γερμανική ιστοσελίδα

capture-20200915-154908

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Bfv που χαρακτηρίζει τους “γκρίζους λύκους” απειλή για την ασφάλεια στην Γερμανία.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για παρουσία τους σχεδόν σε όλα τα μεγάλα κόμματα της Γερμανίας …

Πολλές επίσης είναι και οι καταγγελίες Ελλήνων που ζουν εκεί και αναφέρουν ότι σε οποιαδήποτε ανάρτηση που κάνουν στα Γερμανικά, υποστηρίζοντας την Ελλάδα, αμέσως δέχονται συντονισμένη επίθεση με ύβρεις και σχόλια από δεκάδες έως εκατοντάδες Τούρκους, ενώ υπάρχει και μια περίπτωση ενός Σύρου που ζει εκεί, ο οποίος γράφοντας για τη “Μουσουλμανική Αδερφότητα” και τους Τούρκους , κάνοντας αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο τους στη Χώρα του , απειλήθηκε με όπλο εντός της οικίας του στο Βερολίνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook

Οπότε το “Τουρκία-Γερμανία συμμαχία” ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει… Το μόνο που μπορούμε να “περιμένουμε” από τους Γερμανούς είναι η υποστήριξη της Τουρκίας και μάλιστα εμπράκτως όπως το κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια …

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: